• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel

Olymp

Als fashion-label verenigt OLYMP de klassieke business-wereld met de actieve lifestyle van ons millennium.

De bijzonder hoogwaardige kwaliteit van de OLYMP producten vormt de basis van hun decennialang succes en een verbintenis voor de toekomst.
Zij produceren duurzame mode. Als een door de eigenaar geleide middenstandsonderneming verbinden zij duurzaam en verantwoord handelen met een effectieve groei. Ongeveer 900 medewerkers werken aan unieke textielen die de klanten overtuigen en hun dagelijkse leven een beetje mooier maken.

Traditie ontmoet innovatie. Dat zijn “Wij bij OLYMP” – de toegankelijke charme van een familieonderneming enerzijds en de hoogtechnologische wereldspeler anderzijds. Deze twee kenmerken van de onderneming zorgen voor een hechte identificatie en loyaliteit van de medewerkers,
bieden boeiende functies met veel verantwoordelijkheid, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, ruimte voor ideeën en alternatieve oplossingsaanzetten evenals voor persoonlijke ontplooiingsmogelijkheden.

Shop Olymp online

De Olymp collectie shop je gemakkelijk en snel bij ons online.
Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur? Dan wordt je pakketje doorgaans de volgende werkdag bezorgd. Boven de €75,- betaal je géén verzendkosten!
Bij Dirk de Wit Mode heb je de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Zo shop je jouw favoriete items 100% veilig op onze webshop.

Ontdek onze Olymp collectie

Shop Olymp online

Onze winkel in Bovenkarspel

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel, 2000m2 sensationele dames- en herenmode onder één dak. Bij Dirk de Wit voelt u de warmte, vakkundigheid, professionaliteit, klant- en servicegerichtheid! Laat u verrassen in onze Different World of Fashion. Mode, schoenen en accessoires. Bovenkarspel.

Lees meer over Olymp