• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Op ontdekking door ons restaurant

'De Jongens van de Wit'

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant ‘De Jongens van de Wit’.
De naam van ons restaurant is een verwijzing naar de eigenaren Nick & Tom. Zij worden al sinds jaar en dag zo genoemd door alle medewerkers en familie. ‘Wij waren op zoek naar een korte duidelijke naam en iets wat past bij ons, dus toen deze suggestie voorbij kwam was de keuze snel gemaakt.’ Aldus de neven De Wit.

Verder kunt u in het restaurant ook genieten van hoogwaardige koffie, zoals espresso en cappuccino, allemaal op ambachtelijke wijze bereid met onze eigen ‘Slow Roasted De Jongens bonenblend’. Natuurlijk serveren wij altijd iets lekkers bij uw koffie!

Ons enthousiaste horecateam staat klaar om u te verwelkomen en uw lunch in Bovenkarspel speciaal te maken. Of u nu komt voor een smakelijke maaltijd of gewoon een ontspannen onderbreking van het winkelen, restaurant ‘De Jongens van de Wit’ biedt de ideale plek om te genieten en tot rust te komen. U vindt ons restaurant vlakbij Hoorn en Enkhuizen.

Openingstijden

Deze week
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

Bekijk hier wanneer het restaurant op zondag geopend is.

Bekijk hieronder onze menukaart

Bekijk hier onze menukaart

Naast ons restaurant op de tweede verdieping, vindt u op de begane grond ons Caffè DW.

Caffè DW

Hier kunt u nog steeds genieten van de vertrouwde gratis koffie en thee die u van ons gewend bent. Maar dat is niet alles! In ons café bieden we u ook heerlijke gebakjes en lekkernijen, zoals macarons, appelkruimeltaart en citroen cheesecake. U kunt ook kiezen voor een verfrissend drankje, waaronder smoothies en diverse frisdranken. Ontdek hieronder de gehele menukaart.

Wilt u ontspannen, bijpraten of gewoon genieten van een smakelijke traktatie? Ons café biedt de perfecte plek om even tot rust te komen tijdens uw winkelbezoek bij Dirk de Wit Mode. Onze koffiehoek is de ideale plek om even te pauzeren en nieuwe energie op te doen voor uw shopsessie. We heten u van harte welkom in Caffè DW!

Bekijk hieronder onze menukaart

Bekijk hier onze menukaart van Caffè DW