• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Pasvormen van Olymp

Alles wat goed past, staat u ook goed. Er echt goed uitzien. Zich ronduit goed voelen. Het wordt pas een stijl als beide eisen vervuld zijn. Dus: als het ook echt past. Hier vindt u een overzicht van pasvormen van OLYMP overhemden. Van sterk getailleerd en figuuraccentuerend tot klassiek en recht.

Business overhemden

OLYMP NO. SIX

PASVORM: SUPER SLIM

Dit sterk getailleerde hemd accentueert het atletisch figuur van de mannen in OLYMP. Uitgevoerd in comfort stretch voor optimaal draagcomfort.

OLYMP LEVEL FIVE

PASVORM: BODY FIT

Het slank gesneden/getailleerde hemd voor slanke en modebewuste mannen in OLYMP. Twee coupenaden op de rug garanderen een mooie accentuerende pasvorm. Uitgevoerd in comfort stretch voor optimaal draagcomfort.

OLYMP SIGNATURE

PASVORM: TAILORED FIT

Individualiteit blijkt ook in de pasvorm met een modieus silhouet. Voor OLYMP SIGNATURE wordt een gedifferentieerde matentabel gehanteerd. Iedere afzonderlijke maat wordt apart gesneden en is uniek. Heet hemd past zich op deze manier perfect aan de vormen van de drager aan en voelt als op maat gemaakt.

OLYMP LUXOR

PASVORM: MODERN FIT

De modieus-eigentijdse snit met lichte tablering past perfect in de acutele trend van smalle silhouetten.

OLYMP LUXOR

PASVORM: COMFORT FIT

Klassiek-comfortabele pasvorm met een uiterst aangename snit.

Casual overhemden

 

OLYMP LEVEL FIVE SMART CASUAL BODY FIT

Het slank gesneden/getailleerde hemd voor slanke en modebewuste mannen in OLYMP. Twee coupenaden op de rug garanderen een mooie accentuerende pasvorm. Het hemd is, vergeleken met het business hemd, iets korter en heeft een iets afgeronde zoom, zodat dat het zowel in als nonchalant over de broek kan worden gedragen.

OLYMP CASUAL REGULAR FIT

De nieuwe OLYMP Casual-lijn overtuigd met een modern productstatement en een eigentijdse pasvorm. De eerdere pasvormen modern fit en body fit zijn perfect gecombineerd. Het resultaat: De nieuwe regular fit met geoptimaliseerde proporties in een normale pasvorm.

OLYMP CASUAL MODERN FIT

De modieus-eigentijdse pasvorm garandeert mannen in OLYMP een vlotte uitstraling. Het hemd is, vergeleken met het businesshemd, iets korter en heeft een iets afgeronde zoom, zodat het zowel in als nonchalant over de broek kan worden gedragen.

OLYMP NO. SIX OVERSIZE

Style in de ruimere zin. De OVERSIZE FIT is veruit het aantrekkelijkste dat pasvormen momenteel te bieden hebben. Het duidelijk nonchalantere silhouet dat voortvloeit uit meer omvang en een iets kortere lengte ligt dus modieus gezien ruim aan kop.

OLYMP CAUSAL RELAXED FIT

De nieuwe OLYMP Casual-lijn overtuigd met een modern productstatement en een eigentijdse pasvorm. De nieuwe Relaxed Fit met geoptimaliseerde proporties staat garant voor een bijzonder nonchalante en ontspannen vrijetijdslook.

Tricot

OLYMP LEVEL FIVE TRICOT/SWEAT BODY FIT

Het slank gesneden/getailleerde hemd voor slanke en modebewuste mannen in OLYMP.

OLYMP TRICOT/SWEAT MODERN FIT

De modieus-eigentijdse pasvorm garandeert mannen in OLYMP een vlotte uitstraling.

Polo’s & T-shirts

OLYMP LEVEL FIVE POLO BODY FIT

Het slank gesneden/getailleerde hemd voor slanke en modebewuste mannen in OLYMP.

OLYMP LEVEL FIVE T-SHIRT

Het slank gesneden/getailleerde hemd voor slanke en modebewust mannen in OLYMP.

OLYMP POLO MODERN FIT

De modieus-eigentijdse pasvorm garandeert mannen in OLYMP een vlotte uitstraling.

OLYMP T-SHIRT MODERN FIT

De modieus-eigentijdse pasvorm garandeert mannen in OLYMP een vlotte uitstraling.

Lees hier meer over het merk Olymp!

Benieuwd welke Olymp items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Olymp aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 200 topmerken aanbieden!