• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Law of the Sea

Meer over Law of the Sea

Filteren

Kleur

Maat

Geïnspireerd door het kalmerende vermogen en de grenzeloze charme van onze oceanen, brengt Law of the Sea de ultieme dagelijkse line-up met een aquatische benadering voor avontuurlijke mannen. Water is de bron van het leven. De oceanen zijn de bron van de collecties die een weerspiegeling zijn van het leven in en rond de wateren.

Met een aangeboren fascinatie voor de uitgestrektheid van open zeeën, benutten ze de energie van de getijden om collecties te creëren die zich over verschillende gelegenheden uitstrekken. Opgegroeid door het land van water inspireert, vormt en leidt Law of the Sea herenkleding naar onontdekte kusten. De looks overstijgen trends en stellen mannen in staat de geest van de oceaan in het dagelijks leven te brengen.

Ze bestrijken alle kanten van de hedendaagse garderobe en geven net zoveel de voorkeur aan een gedetailleerd overshirt als aan een T-shirt met print, waarbij ze het kenmerkende gevoel voor eenvoud en stijl behouden. Met een knipoog naar streetstyle mode en Scandinavisch minimalisme. Ontworpen voor een tijdloze uitstraling. Geïnspireerd door het kloppende hart van de zee.