Maatpakken bij Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel

U heeft elk pak inmiddels wel eens gezien, u wilt echter wat anders. U weet heel goed wat u wilt, maar het is nergens te krijgen. Toch wel!

Maatpakken

U gaat een maatpak kopen. Maatpakken van Dirk de Wit bieden u de mogelijkheid zelf uw kostuum samen te stellen. Met een deskundige op het gebied van maatpakken stelt u uw unieke pak samen. Ieder mens is uniek met zijn eigen maten en persoonlijke smaak. Dirk de Wit heeft hiervoor het maatpak.

U kunt moeilijk slagen voor een pak of kostuum? Het ene merk is net even te smal gesneden, het andere past u simpelweg gewoon niet lekker. Uw revers ‘knikken’ altijd als u uw jasje dicht heeft of de broek knelt toch wat bij de bovenbenen of het kruis bij het zitten gaan. De maten kunnen niet gecombineerd worden van dat ene mooie pak dat u gezien heeft. Heel herkenbaar voor u en ook voor ons. De oplossing? Een maatpak van Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel. Samen ruimen wij deze pasvormproblemen uit de weg.

Met een maatpak of maatkostuum van Dirk de Wit Mode heeft u altijd een kostuum dat perfect past en waarvan u zelf de stof, afwerking en details kunt kiezen. Het ontwerpen van uw eigen maatpak bij Dirk de Wit biedt u keuze uit ruim 350 Italiaanse stoffen, 50 voeringen, 25 knopen en 25 design opties. Voor meer informatie over de trouwpakken van Dirk de Wit gaat u naar onze trouwpakken pagina!

Stel een vraag of maak direct een afspraak!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok

dirk-de-wit-maatwerk-6

Kostuums

Ook voor modische pakken en kostuums bent u bij Dirk de Wit Mode aan het juiste adres.

Alles over kostuums

Ons trouwmagazine vol inspiratie

Trouwpakken

Zoekt u naar iets bijzonders voor de mooiste dag van uw leven? Lees alles over trouwpakken bij Dirk de Wit Mode.

Alles over trouwpakken