• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Parkeren bij Dirk de Wit Mode

Als je van plan bent om Dirk de Wit Mode of ons restaurant De Jongens van de Wit te bezoeken, wil je natuurlijk niet te veel tijd verspillen aan het vinden van een parkeerplek en het parkeren van je auto. Gelukkig zijn er rondom de winkel verschillende gratis parkeergelegenheden beschikbaar, op minimale loopafstand. Er is in totaal plek voor 120 auto’s en alle parkeerplaatsen zijn aangegeven met een P-bord.

Om ervoor te zorgen dat jouw winkelervaring of restaurantbezoek bij Dirk de Wit Mode soepel verloopt, hebben we een handige gids en plattegrond samengesteld met de vijf gratis parkeerterreinen rondom de winkel.

De grootste parkeerplaats vind je naast de kerk, waar zich ook de Mini Snackbar bevindt. Hier vind je 41 parkeerplekken, inclusief een invalideplek. Na het parkeren even het zebrapad oversteken en je bent al bij de winkel!

Tegenover de winkel vind je ons Atelier DW. Naast en achter het gebouw van ons atelier, vind je ook een parkeerplaats met 33 parkeerplekken. Is daar geen plek? Rijd dan nog even een klein stukje verder naar de parkeerplaats achter de appartementen, naast het Atelier DW. Hier vind je nog 16 parkeerplekken. Vanaf deze parkeerplaatsen loop je terug langs het Atelier DW, steek je de weg over en loop je zo onze winkel binnen.

In het straatje naast de winkel is ook een parkeerplaats gelegen. Hier is plek voor 12 auto’s, inclusief een invalideplek. Zijn hier geen parkeerplaatsen meer vrij? In dezelfde straat vind je nog een parkeerplaats, achter het kantoorpand van Dirk de Wit Mode. Hier vind je nog 18 parkeerplekken. Deze parkeerplaats is duidelijk aangegeven met een P-bord. Ook vanaf hier ben je snel bij onze winkel.

Kom je met de fiets naar Dirk de Wit Mode? Ook aan fietsers is gedacht! Naast en tegenover de winkel is voldoende ruimte om fietsen te stallen.

Kortom, bij Dirk de Wit Mode staan we niet alleen bekend om onze prachtige collecties en fijne horeca, maar ook om het gemak waarmee je ons kunt bereiken. Met vijf verschillende gratis parkeerterreinen rondom de winkel, bieden we een scala aan mogelijkheden om jouw bezoek zo makkelijk mogelijk te maken. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Dirk de Wit Mode. Tot snel in onze winkel!