Different World of Fashion

2000m² sensationele dames- en herenmode in Bovenkarspel

Adres: Dirk de Wit Mode, Hoofdstraat 224, 1611AN te Bovenkarspel. Routebeschrijving!

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel, 2000m2 sensationele damesmode en herenmode onder één dak.

Bij Dirk de Wit voelt u bij binnenkomst meteen de warmte, vakkundigheid, professionaliteit, klant- en servicegerichtheid! Laat u verrassen in onze Different World of Fashion. Mode, schoenen en accessoires.

U bent van harte winkel in onze winkel in Bovenkarspel.

2000m2

Winkeloppervlakte

65.000+

Artikelen op voorraad

150+

Topmerken

75+

Medewerkers

5

Afdelingen

12+

Nieuwe collecties per jaar

Atelier DW

Uw zojuist gekochte kleding wordt gratis vermaakt in ons Atelier DW. Heeft u echter kleding die vermaakt of gerepareerd moet worden, dan kan dit ook bij Atelier DW waar 10 professionele coupeuses graag voor u klaar staan.

Caffè DW

Wilt u na het winkelen of tussendoor even genieten van een kopje koffie of een overheerlijke cappuccino? Dat kan op de eerste etage in Caffé DW. Vraag het één van onze medewerkers die graag voor u klaar staan!

Juicebar

In de Juicebar op de eerste verdieping kunt u altijd even iets verkoelends drinken. De Juicebar is aangekleed als een geheel eigentijdse relaxbar. Op de achterwand is een fantastische graffitischildering gemaakt door Lars Tummers.

Kinderbios

Ook aan de kleintjes is gedacht. Een echte bioscoop op de begane grond. Lekker rustig winkelen terwijl de kinderen zich zeker zullen vermaken! Op de eerste etage staat de LEGO klaar.

  • Gratis Vermaken
  • Gratis Wifi
  • Gratis Parkeren
  • Gratis Koffie

Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Bovenkarspel

Route & contact
groupie-scaled

Kom bij ons shoppen!

Dit is een kleine selectie van onze 80 geweldige medewerkers! Zij zijn het gezicht van de zaak.

Erik (41 jaar. 5 jaar @ Dirk de Wit Mode)

Onze pakken en maatpakken specialist op onze Men Dress afdeling. Feestje of zakelijke aangelegenheid? Erik weet u altijd te verrassen met mooie combinaties.

Petra (43 jaar. 9 jaar @ Dirk de Wit Mode)

Een bekend gezicht op onze Women Fashion & Classic afdeling. Petra weet alles over onder andere de uitgebreide collectie van Gerry Weber. U bent niet de 1ste die naar Petra zal vragen.

Astrid (46 jaar. 4 jaar @ Dirk de Wit Mode)

Deze aanpakker werkt ook op de Women Fashion & Classic afdeling. Staat altijd voor u klaar, ook als ze met nog 3 klanten bezig is maakt ze ven tijd voor u.

Samantha (32 jaar. 12 jaar @ Dirk de Wit Mode)

Één van de goedlachse meiden op onze Men Jeans afdeling. Helpt mannen graag aan een nieuwe outfit, van top tot teen. Daarnaast is Samantha erg gedreven met Visual Merchandising.

Shoppen op afspraak met één van onze verkooptoppers? Geen probleem! Ook mogelijk buiten werktijd en wij kunnen u zelfs weer thuis brengen, mocht u niet mobiel zijn.

Shoppen op afspraak

Maak een afspraak

Een virtuele tour door onze winkel