• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Betalen

Bij de webshop van Dirk de Wit Mode uit Bovenkarspel winkel je veilig en betrouwbaar. Jouw bestelling kan worden afgerond via de volgende betaalmethodes:

iDEAL

De betaalmethode iDeal is voor iedereen in Nederland gratis beschikbaar. Via deze betaalmethode reken jij de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.

MasterCard/Visa/American Express/Diners Club International/Discover

Door voor een creditcard optie te kiezen, kun je de betaling van jouw bestelling nog even uitstellen. Kies bij het afrekenen van jouw bestelling voor de creditcardmaatschappij waar jij bij aangesloten zit. Volg vervolgens de stappen in de vertrouwde internetomgeving van de desbetreffende creditcardmaatschappij. Jouw bestelling wordt hierna direct goedgekeurd. Betalen met een creditcard is bij Dirk de Wit Mode geheel kosteloos.

PayPal

PayPal is een handige methode om bestelling snel en kosteloos af te ronden in zowel binnen- als buitenland. Het enige waar jij over hoeft te beschikken is een geldig PayPal account met een gekoppelde betaalkaart. Volg de stappen in de vertrouwde omgeving van PayPal. De bestelling wordt na de betaling direct doorgezet.

Apple Pay

Heb je een Apple apparaat en beschik je over Apple Pay? Dan kun je nu ook met Apple Pay betalen! Selecteer bij de betaalmethodes de optie Apple Pay. Zo kun je veilig en gemakkelijk betalen met jouw Apple apparaat.

Fashioncheque

Fashioncheque is de modecadeaubon van Nederland waarmee je eenvoudig een modecadeau kunt geven en krijgen. Het is zowel in onze webshop als in de winkel mogelijk jouw Fashioncheque te verzilveren. Op de webshop kun je bij het afrekenen de betaaloptie ‘Fashioncheque’ selecteren. Mocht er nog een bedrag overblijven na het aftrekken van jouw Fashioncheque tegoed, kun je een andere betaalmethode selecteren voor het overige bedrag.

Dirk de Wit Cadeaubon

Uiteraard hebben wij ook onze eigen Dirk de Wit cadeaubon. Deze is uitsluitend verkrijgbaar bij ons in de winkel en online op onze webshop. In de winkel is de cadeaubon in de door de klant gewenste bedragen verkrijgen. Via de webshop is het slechts mogelijk een cadeaubon te kopen van 25, 50 of 100 euro. Helaas is het tot op heden nog niet mogelijk om in de webshop te betalen met een Dirk de Wit cadeaubon.

Gemak dient de mens! Wij zijn u graag van dienst.