• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Bezorgen

Bezorgen en afhalen

Als je doordeweeks vóór 15.00 uur jouw bestelling plaatst, wordt jouw pakketje doorgaans de volgende werkdag bij je thuisbezorgd. Plaats je een bestelling op een zaterdag of een zondag? Jouw pakketje wordt doorgaans de tweede volgende werkdag bij je bezorgd.

De verzending van jouw pakket wordt verzorgd door PostNL, wij zijn afhankelijk van hun bezorging. De kans bestaat dat de bezorgtermijn door uiteenlopende omstandigheden niet kan worden gerealiseerd. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan deze bezorgtermijn.

Thuisbezorgen

Pakketjes worden door PostNL bij je thuisbezorgd. Indien je niet thuis bent, biedt de bezorger het pakket bij jouw buren aan. Geven ook de buren geen gehoor dan wordt geprobeerd jouw bestelling op een andere dag te leveren.

Bezorgen op een ander adres

Je kunt jouw bestelling ook op een ander adres laten bezorgen. Je kunt tijdens het bestellen aangeven als je jouw bestelling wilt laten leveren op een ander adres dan het factuuradres.

Ophalen bij een PostNL locatie

Liever waar en wanneer het jou uitkomt jouw bestelling ophalen? Kies dan voor de bezorgmethode “Ophalen bij een PostNL locatie”. Jouw bestelling wordt door PostNL afgeleverd op een door jou aangegeven PostNL locatie.

Afhalen in de winkel

Je kunt er ook voor kiezen om jouw pakket af te halen in de winkel. Doordeweeks vóór 17.00 uur besteld? Dan ligt jouw bestelling doorgaans de volgende werkdag, ‘s middags, voor je in de winkel klaar. Let op: je krijgt een e-mail van klantenservice@dirkdewitmode.nl hierin staat dat jouw pakket klaar ligt bij de kassa van de damesafdeling aan de Hoofdstraat 224 in Bovenkarspel. Je dient deze e-mail te laten zien in de winkel, dan krijg je jouw pakket mee.

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf € 75,-

Voor verzenden binnen Nederland rekenen wij € 5,00 per bestelling. Gratis verzending boven de € 75,- Wij verzenden ook naar België en Duitsland. Daarvoor rekenen wij € 12,50 aan verzendkosten, ongeacht het bestede bedrag.

Als je je bestelling laat leveren aan de Hoofdstraat 224 in Bovenkarspel hoef je hier uiteraard niets voor te betalen.