• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek de damesjassen trends van het voorjaar!

​​Het voorjaar laat helaas nog een beetje op zich wachten, dus zonder jas naar buiten is nog best fris! Gelukkig hebben wij het grootste jassen-aanbod van Noord-Holland! Meer dan 20 verschillende merken, zoals Beaumont, Creenstone, Airforce, Giacomo, Krakatau, Rino&Pelle en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Ontdek de damesjassen trends van het voorjaar!

Het bomberjack

Deze trend is geïnspireerd op de pilotenjassen uit de jaren ‘50 – het bomberjack is het icoon van dit moment! Met zijn korte silhouet en elastische manchetten geeft hij elke outfit een boost. Deze veelzijdige jas biedt niet alleen stijl, maar ook bescherming tegen wind en lichte regen, waardoor hij een essentieel item is geworden in jouw garderobe. Bomberjack Jolise van het merk Opus heeft drukknopen en een mooie zandkleur. Bomberjack Braddan van het merk Drykorn en bomberjack Flen van het merk Freequent hebben beide een zachte tint en een ritssluiting. Het merk Sisters Point heeft bomberjacks in verschillende kleuren (blauw, rood en zwart), met een cropped pasvorm en een drukknoopsluiting. Ben je fan van uitgesproken kleuren? Ontdek bomberjack Evelin van het merk Rino&Pelle in een felroze kleur. Of bekijk dit bomberjack van het merk Alix the Label. Het kleurrijke jasje heeft voorzakken, een ritssluiting en een Alix the Label-logo op de achterkant.

De mantel

Voor een vleugje stijl en elegantie is de mantel een goede toevoeging aan elke outfit. Ze zijn er in verschillende stijlen, lengtes en materialen, waardoor er voor elke vrouw een perfecte optie is. Deze tijdloze toevoeging zal jarenlang een favoriet blijven. Het merk Giacomo heeft prachtige mantels. Ook het merk Beaumont is bij ons favoriet. Ontdek mantel Dia in een prachtige zalm of off-white kleur. Lange mantel Cara heeft een losse pasvorm en is door de zandkleur een veelzijdig item om te combineren met verschillende outfits. Het merk Rino&Pelle staat bekend om het ontwerpen van betaalbare, luxueuze items met een eigentijdse uitstraling. De mooie details, afwerking en de soms opvallende kleuren zorgen ervoor dat de items echte eyecatchers zijn. Neem bijvoorbeeld jas Danja, verkrijgbaar in blauw, roze en kit. De jas heeft een klassieke reverskraag, twee steekzakken en een double breasted knoopsluiting. Door de rekbare stof is deze jas zeer comfortabel om te dragen.

De trenchcoat

Deze tijdloze favoriet staat dit voorjaar weer in de schijnwerpers. Met zijn klassieke silhouet en verfijnde uitstraling is de trenchcoat een must-have voor elke garderobe. Of je de jas nu draagt over een zakelijke outfit voor een elegante touch of over een casual ensemble voor een moeiteloos chique look, de trenchcoat voegt direct stijl en klasse toe aan elke gelegenheid. Verkrijgbaar in de klassieke vorm, maar ook beschikbaar in verschillende kleuren of juist een kort model! Een klassieke trenchcoat met functionele kenmerken – jas Samaritaine van het merk Reset. Gemaakt van een waterdichte stof en met waterdichte rits details aan de zijkanten, maar met typische trenchcoat details zoals de knoopsluiting en stormflap. Twee andere voorbeelden van de klassieke trenchcoat: deze jas van het merk Fuchs Schmitt en jas Berry van het merk Rino&Pelle. Liever een korter model? Bekijk trenchcoat Bay van Rino&Pelle, trenchcoat Faye van het merk Beaumont of dit prachtige jasje van het merk Monari.

De leren jas

Geef je outfit een stoere twist met een leren jas. Een leren jas kan je met vrijwel alles combineren. Het is daarnaast nooit een slecht idee om te investeren in een mooi exemplaar. Het merk Arma Leder heeft een collectie aan prachtige leren jassen. Ze hechten bij Arma Leder belang aan het creëren van investeringsstukken zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit of design. Op zoek naar een mooie zwarte of donkerblauwe leren jas? Ontdek leren jas Tuya, leren jas Kendall in donkerblauw of leren jas Kendall in zwart. Liever een lichte voorjaarskleur? Leren jas Cherry en leren jas Simo in lichtblauw geven een frisse twist aan je outfit! Ook het merk Goosecraft heeft mooie items in de collectie. Dankzij de uitstekende kwaliteit hebben Goosecraft-kledingstukken een lange levensduur, en met de tijdloze ontwerpen raak je nooit uitgekeken op het product. Het jack Galoway Biker heeft een oversized pasvorm en een grove riem aan de onderkant. Een must have voor in je garderobe!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de voorjaarscollectie aan damesjassen? Shop je favoriete jas online of kom langs in de winkel, waar onze mode adviseurs voor je klaar staan om je te voorzien van advies. Tot snel!