• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Aaiko: Maak je pak

In de huidige mode is het concept van powerdressing aan de traditionele grenzen ontsnapt, waarbij de pakken van het merk Aaiko voorop lopen in deze beweging. De pakken zijn meer dan alleen een zakelijk plaatje, het zijn de basisstukken van je garderobe, de essentials van elk seizoen. De broek als basis en de blazers als cover-up. Pakken zijn verder geëvolueerd dan traditionele stijlen en bieden opties voor verschillende instellingen en persoonlijke voorkeuren. Dit voorjaarskostuumseizoen heeft het allemaal: kort, oversized, rokjes, contrasterend, casual of chic. Durf nieuwe silhouetten en looks uit te proberen, trek je pak aan en ga in stijl het nieuwe modeseizoen tegemoet. Maak je pak!

Casual pak

De korte blazer, cropped en gesneden, is een aanvulling op je kostuumkast. Combineer blazer Mille met je favoriete pantalon met wijde pijpen voor een chique look, of ga voor een rokpak-look met rok Salana. Geef de look een extra laag top Nuria of top Ellen.

De set die ieder seizoen op repeat staat, maar dan met een nieuwe take. Ons glinsterende set, gemaakt van duurzaam beheerde stoffen, stapt in elegantie en avontuur. Ontdek blazer Mille en rok Lola in een prachtig gouden kleur.

Klassiek pak

De belangrijkste boodschap van elk seizoen: gemakkelijke pakken die je garderobe moeiteloos naar een hoger niveau tillen. Deze pakken zijn eindeloze klassiekers en vormen het perfecte kledingstuk voor elke gelegenheid. Strakke kleuren, verfijnde stoffen en chique designs; het past bij vrijwel alles. Elk item biedt een verheven benadering van de basisprincipes van je garderobe en laat zien dat het een blijvend stijlhoofdstuk in je kast is. Met andere woorden: je moet het gewoon hebben.

Mode pak

Maak kennis met de nieuwe pakeditie: driedelige sets die op zichzelf al een statement maken. Om zowel gekleed als casual te zijn. Of het nu gaat om een ​​maatpak met een blouse of een rok-blazercombinatie met een stoer breisel, de veelzijdigheid van driedelige sets gaat moeiteloos over van kantoorkleding naar glamour voor buiten de kantooruren.

Het kostuumvest is uitgegroeid tot de nummer één toevoeging aan elke outfit en kan op zoveel manieren worden gestyled. Voor wie het wil matchen met het pak, of wil matchen met een blouse eronder: het is een nieuwe manier van kleermakerswerk.

Perfecte plooien

Een andere gewaagde trend die in opkomst is, zijn de plooien in broeken. Ooit alleen geassocieerd met fashionista’s, nu een it-factor voor de lente. Ontdek pantalon Chantalle in off-white en paars. Combineer met top Nuria, of creëer een chique look met blouse Alanza. Begin er maar aan te wennen, want deze trend zal in de komende seizoenen zichtbaar zijn!

Shop Aaiko online of kom langs in de winkel en laat je inspireren door onze collecties!