Bedrijfskleding bij Dirk de Wit Mode

Bedrijfskleding van Dirk de Wit Mode ondersteunt het succes van uw onderneming/bedrijf.

Bedrijfskleding Noord-Holland
Bedrijfskleding kan van groot belang zijn als het gaat om herkenbaarheid en uniformiteit. Het bepaalt mede de uitstraling van uw bedrijf en medewerkers. De juiste uitstraling van uw medewerkers kan doorslaggevend zijn voor het behalen van succes!

Enkele referenties van ons:

Dirk de Wit Mode heeft ruim 70 jaar ervaring in de modebranche en weet als geen ander wat er speelt. Onze kennis, ervaring en service garanderen dat wij u als klant optimaal kunnen bedienen. Compleet van advies tot succes. Wij staan graag voor uw klaar om u op de Dress afdeling van Dirk de Wit te mogen ontvangen of zelfs bij u op het bedrijf of andere locatie.

Voor zowel de zakelijk man als vrouw bieden wij een ruime keuze in bedrijfskleding. Door ons uitgebreide NOOS pakket kunnen wij elk bedrijf, ieder moment een passend aanbod bieden. NOOS betekent Never Out Of Stock. Dit wordt wekelijks aangevuld en blijft meerdere seizoenen in de collectie. Mocht er nog een artikel nodig zijn of het personeelsbestand is uitgebreid, dan kunnen wij dit zonder probleem nabestellen en leveren.

Voor de zakelijk man hebben wij ook maatpakken. Ieder mens is uniek met zijn eigen maten en persoonlijke smaak. Dirk de Wit heeft hiervoor het maatpak. Het maatpak of maatkostuum is een kostuum dat altijd perfect past en waarvan u zelf de stof, afwerking en details kunt kiezen. Het ontwerpen van uw eigen maatpak bij Dirk de Wit biedt u keuze uit ruim 350 Italiaanse stoffen, 50 voeringen, 25 knopen en 25 design opties. Voor meer informatie over de maatpakken van Dirk de Wit Mode gaat u naar onze maatpakkenpagina!

Wilt u uw bedrijfskleding (belastingtechnisch) voorzien van drukwerk of borduring? Wij verzorgen het gehele pakket! Maak vrijblijvend een afspraak, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Het stappenplan voor bedrijfskleding van Dirk de Wit Mode:

  • Advies: Wij adviseren u over het waarom van bedrijfskleding en op wat voor manier u bedrijfskleding kunt toepassen in uw organisatie.
  • Uitzoeken: Vakkundig personeel adviseert u bij het samenstellen van de juiste outfit.
  • Meten: Wij meten nauwkeurig uw maten op.
  • Vermaken: In eigen atelier perfect vermaakt op maat.
  • Resultaat: Wij garanderen een perfect resultaat.

 

Heeft u interesse of vragen over de mogelijkheden?

Maak een afspraak