• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

De leukste Moederdag cadeaus

Op zondag 12 mei is het weer Moederdag. Het ideale moment om jouw moeder, oma, vrouw of vriendin in het zonnetje te zetten. Ontdek de leukste Moederdag cadeaus bij Dirk de Wit Mode!

Tas

Of ze nu op weg is naar het werk, een dagje op stap gaat of gewoon boodschappen doet, een tas is een onmisbaar item voor elke moeder. Kies een stijl die past bij haar persoonlijkheid en levensstijl: van een klassieke handtas tot een trendy totebag of een praktische crossbodytas. Ontdek bijvoorbeeld de tassen collectie van het merk My Jewellery. Door de vrolijke kleuren zijn deze tassen perfect voor de zomer! Of ga voor een mooi exemplaar van het merk Valentino. De collectie bevat crossbody tassen in verschillende kleuren. Of bekijk deze shopping bag met een mooie ecru kleur, ideaal voor tijdens het shoppen of een dagje strand!

Sjaal

Een sjaal is een veelzijdig item dat gedragen kan worden in alle seizoenen. Gemaakt van lichte en zachte materialen, biedt het comfort en elegantie. Of je moeder het nu draagt om haar outfit op te fleuren, haar warm te houden op koele avonden, of gewoon als een chique accessoire; een dunne sjaal voegt een vleugje klasse toe aan elke look! Het merk Frank Walder heeft dunne sjaals in verschillende kleuren en patronen. Of ontdek Sjaal Bakarie van het merk Someday. Deze sjaal met motief kan ook gebruikt worden als haaraccessoire. Ook het merk Kyra heeft sjaals met prachtige motieven.

Slippers

Verras je moeder dit jaar met een geschenk dat stijl en comfort verenigt: een paar slippers of sandalen! Na een drukke dag verdient ze het om te ontspannen en te genieten van het ultieme comfort voor haar voeten. Slippers zijn niet alleen praktisch, maar ook een liefdevol gebaar dat haar zal laten glimlachen. Ontdek bijvoorbeeld de slippers Gigi Luna van het merk Via Vai. Deze stijlvolle slippers hebben een sophisticated look dankzij het subtiele hakje. Verkrijgbaar in goud en blauw. Het merk Tango Shoes heeft ook fijne slippers. Mooi in zwart, cognac of stylish zilver met een strikdetail bovenop. Of bekijk deze prachtige slippers van het merk Cycleur de Luxe in oranje of off-white. De kralen boven op het bandje geven de slippers een luxe uitstraling. De slippers van het merk Rohde hebben een uitstekende pasvorm en een hoog draagcomfort. De collectie bestaat uit verschillende modellen en kleuren.

Sieraad

Ga voor een cadeau met een persoonlijke touch: een sieraad. Is jouw moeder een echte oorbellen liefhebber? Lucky her, je kunt namelijk nooit genoeg oorbellen hebben. Verras haar met een prachtig paar oorbellen – de finishing touch voor iedere outfit. Voor de leukste sieraden party mogen armbanden natuurlijk niet ontbreken. Of wat dacht je van een mooie ketting met een speciale betekenis, die ze altijd dicht bij haar kan dragen. Ontdek de collectie van My Jewellery bij ons in de winkel! Meer weten over het merk My Jewellery? Lees ons blog over het merk!

Lunch bij de Jongens van de Wit

Een leuk, gezellig en lekker cadeau! Neem je moeder mee en kom lunchen bij ons restaurant de Jongens van de Wit, op de tweede verdieping van onze winkel. Vanaf het moment dat je binnenkomt, ervaar je de warme en uitnodigende sfeer, perfect voor een ontspannen en gezellige middag. De menukaart van De Jongens van de Wit bevat verse, lokale ingrediënten en creatieve gerechten die de zintuigen prikkelen. Van verfijnde salades tot smaakvolle hoofdgerechten, er is voor ieder wat wils. Bovendien wordt elk gerecht met zorg bereid en gepresenteerd, waardoor elke hap een feestje is! Lees hier alles over de menukaart van dit voorjaar!

DDW Cadeaubon

Vind je het lastig om iets voor een ander uit te kiezen? Ga dan voor een Dirk de Wit Mode cheque – altijd goed! De cadeaubon is online te verkrijgen tegen de vaste bedragen van 25 euro, 50 euro en 100 euro. In de winkel kun je de cadeaubon voor ieder gewenst bedrag halen. Hoe leuk is het om de cadeaubon daarna samen te besteden bij ons in de winkel?

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor een leuk Moederdag cadeau? Shop online of kom langs in de winkel, waar onze mode adviseurs voor je klaar staan om je te voorzien van advies. Tot snel!

Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok voor nog meer inspiratie!