Persoonlijke aandacht & advies

Maak een Personal shop afspraak

Winkelen op afspraak

Altijd al persoonlijk stijladvies willen hebben? Heeft u prachtige items in de kast liggen en weet u niet goed hoe u deze moet combineren? Of misschien een groot feest met een speciale dresscode op de planning? Maak kennis met winkelen op afspraak met één van onze styling specialisten! 

Ontdek welke stijl bij u past en ga voor de mooiste look uit onze collecties! Door middel van een volledige pasvorm- en stijlanalyse laten onze specialisten zien welke kleding het beste bij uw persoonlijkheid, stijl en figuur past. Met veel individuele aandacht én kennis van mode zorgen zij ervoor dat u goed gekleed en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat.

Plan een afspraak met één van onze personal stylisten, zij en ons hele team modeadviseurs staan graag voor u klaar! Kom gezellig winkelen op afspraak!

Het Dirk de Wit personal styling team:

Miranda

Damesafdeling

Miranda is werkzaam sinds 5 maart 2018 als modeadviseuse op de fashion damesafdeling. Haar passie is onder andere de vrouwelijke gasten van een feestelijke gelegenheid zo mooi mogelijk te adviseren.

Ellen

Damesafdeling

Ellen (Terpstra) is sinds 8 juni 2021 werkzaam als modeadviseuse op de fashion damesafdeling bij Dirk de Wit Mode. Door haar ervaring als ondernemer op horecagebied weet zij wat service en dienstbaarheid naar de klant is.

Diana

Damesafdeling

Diana is sinds maart 2017 werkzaam bij Dirk de Wit Mode op de fashion damesafdeling. Daarnaast is zij ook vaak te vinden op de jeans damesafdeling. Haar favoriete merken zijn Studio Anneloes en Jane Luska.

Melanie

Damesafdeling

Melanie is sinds 1 november 2019 werkzaam als modeadviseuse op de jeans dames afdeling bij Dirk de Wit Mode. Haar favoriete merken zijn G-star, Maison Scotch en Copenhagen Muse.

Whitney

Damesafdeling

Whitney is met ingang van 1 april 2022 werkzaam bij Dirk de Wit Mode. Haar favoriete merken zijn Circle of Trust, Levi’s en La Temps des Cerise.

Mane

Herenafdeling

Mane is werkzaam bij Dirk de Wit mode als modeadviseuse op de jeans herenafdeling sinds 1 september 2021. Daarvoor was zij werkzaam in een boutique in het hogere segment dameskleding. Zij houdt zich op de hoogte van alle modetrends om zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Peter

Herenafdeling

Peter is sinds 1 april 2022 werkzaam als modeadviseur op de fashion herenafdeling bij Dirk de Wit Mode. Peter heeft een grote voorliefde voor Italië, de stijl, de kleding en uiteraard het eten. Na jarenlange ervaring in de herenmode maakte hij een tussenstap in een andere branche, toch is hij weer teruggekeerd naar zijn grote passie herenmode. Zijn expertise is zowel op het gebied van dress als casual, dit maakt hem een allround adviseur.

Arabel

Herenafdeling

Arabel is werkzaam bij Dirk de Wit Mode als modeadviseuse op de fashion herenafdeling. Haar passie is styling, op divers vlak heeft zij op dit gebied ervaring. Dit komt haar goed van pas als het gaat om adviseren. De persoonlijke stijl van Arabel is modisch klassiek.

Petra

Herenafdeling

Petra is sinds juli 2019 werkzaam bij Dirk de Wit Mode, eerst als part-time modeadviseuse op beide afdelingen fashion en jeans herenmode in het weekend, maar zij is de hele week beschikbaar voor persoonlijk stijladvies. Petra volgt de laatste modetrends in haar stijl.

Corina

Herenafdeling

Corina is sinds 1 april 2013 werkzaam als modeadviseuse op de fashion herenafdeling bij Dirk de Wit Mode. Tevens heeft zij ruime ervaring op het gebied van kostuums, zowel trouw als business.

Linda

Herenafdeling

Linda (Bakker) is werkzaam als modeadviseuse bij Dirk de Wit Mode op de fashion en dress herenafdeling sinds 1 maart 2020. Hiervoor heeft zij jarenlange ervaring opgedaan in schoenen, kinder-, dames- en herenmode. Van casual tot business en trouwkostuums.

Olga

Dress- en herenafdeling

Olga is sinds 20 juni 2018 werkzaam bij Dirk de Wit Mode op de dress en fashion herenafdeling. Klanten adviseren bij de aanschaf van een mooi kostuum is haar passie. Veel ervaring heeft zij opgedaan in de schoenenbranche, maar damesmode is haar ook niet vreemd.

Erik

Dress- en herenafdeling

Erik is werkzaam als trouw- en maatwerkspecialist bij Dirk de Wit Mode sinds 14 augustus 2014. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van herenmode. Door mee te denken en goed advies te geven, is klanten verrassen zijn specialiteit.

Soemiatie

Dress- en herenafdeling

Soemiatie is werkzaam bij Dirk de Wit Mode sinds 1 december 2010 als modeadviseuse. Na een aantal jaren op de damesafdeling werkzaam geweest te zijn, maakt zij de stap naar herenmode. Eerst jeans herenafdeling, daarna fashion herenafdeling en nu onze trouw- en maatwerkspecialist. Ook trouwbeurzen organiseren valt onder haar werkzaamheden.