• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

De nieuwe ensembles van het seizoen – Jane Lushka

De nieuwe ensembles van het seizoen

Every season has its own unique beauty.

Bereid je voor op het nieuwe seizoen met Jane Lushka’s nieuwste ensembles die zeker een statement zullen maken. Van kleurrijke pakken met geometrische prints en patronen. die wat vrolijkheid en levendigheid toevoegen aan je garderobe, tot gebloemde jurken en blouses, een hoofdkenmerk van de collectie en je nieuwe ensemble. Met hun patronen en vormen zijn deze stukken perfect om kleur, romantiek of stijl aan je garderobe toe te voegen.

Ensembles van het seizoen

De kleur blauw

De collectie bevat ook enkele fel turkooisblauwe stukken in onze kenmerkende technische jersey. Deze stof is perfect om je outfit een sportief tintje te geven. De felle kleur zorgt ervoor dat je opvalt in de massa. Met Jane Lushka’s kenmerkende aandacht voor detail, zijn deze stukken gemaakt van de beste materialen. Om ervoor te zorgen dat ze er niet alleen geweldig uitzien, maar ook geweldig aanvoelen.

Jane Lushka

Benieuwd welke Jane Lushka items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Jane Lushka aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier alles over het merk Jane Lushka!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok