• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Dit zijn de herenjassen trends van het voorjaar

​​Het voorjaar is in volle gang, maar ‘s avonds zonder jas naar buiten is nog best fris! Gelukkig hebben wij het grootste jassen-aanbod van Noord-Holland! Meer dan 20 verschillende merken, zoals PME Legend, Milestone, Hugo Boss, Airforce, Peuterey en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Dit zijn de herenjassen trends van het voorjaar!

De step jas

De doorgestikte jas is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet het gewatteerde jack in vele kleuren en modellen voorbij komen. Het fijne aan dit jack is dat het bijna het hele jaar door gedragen kan worden. Ontdek bijvoorbeeld jas Raider van het merk PME Legend. De quilting, geïnspireerd op authentieke cargo parachutes, maakt de jas bijzonder en erg comfortabel om te dragen. Jas Raider is ook verkrijgbaar in de kleur donkerblauw. Of bekijk deze jas van het merk No Excess. Door de donkerblauwe kleur is de jas ideaal om te combineren met elke outfit. Deze beige kleurige jas van het merk Peuterey is gemaakt van ultralicht 20 denier nylon, met een gewicht van slechts 40 gram en is ook verkrijgbaar in het zwart. Liever een lichte kleur? Ga voor jas Salino van het merk Milestone in lichtblauw of een frisse kiezelkleur.

De blouson

Ideaal voor de lente en zomer is de blouson, bomber of korte jas. Voor ons één en dezelfde jas. De blouson kenmerkt zich vaak aan de elastische band aan de onderkant. Het ideale item voor op de fiets! Deze zomerjas van het merk State of Art is de perfecte metgezel voor frisse dagen. De jas is ook verkrijgbaar in een bruine kleur. Het merk Reset heeft een collectie aan korte jassen in verschillende kleuren. De items zijn gemaakt voor kou, wind, regen en zonneschijn. Ook het merk Airforce heeft zomerjassen – met en zonder capuchon. Op zoek naar iets heel anders? Ontdek jas Spectar van het merk PME Legend. Deze jas is geïnspireerd op een originele MA-2 jacket. De flight tapes op de borst en mouwen en de grote zakken geven deze jas een stoere, authentieke look. Ook jas Glazer is geïnspireerd op een authentieke MA-2 flight jacket. De jas is gemaakt van een stevig materiaal met twill-structuur en een waterafstotende finish.

De leren jas

Leren jassen geven jouw outfit een stoere boost, zoals geen ander item dat kan. Het is een tijdloos en duurzaam natuurproduct, wat door het dragen nog mooier wordt. De collectie bestaat uit jonge stoere bikers, maar ook aan de geklede man is gedacht. Het merk Donders 1860 werd geboren uit liefde voor de ambacht. Het merk heeft een mooie collectie aan leren jassen en innoveert en produceert de producten op duurzame wijze. Jas Bikebolt van het merk Vanguard is geïnspireerd op een originele biker jacket. De iconische stiksels op de schouders en de opvallende ritsen geven deze moderne leren jas een stoere uitstraling. De Hudson Flight Jacket van het merk PME Legend is geïnspireerd op een echte American Classic: de originele MA-1 flight jacket. Het plantaardig gelooide leer maakt de jas soepel en comfortabel. De wax finish beschermt het leer tegen alle weerselementen.

De bodywarmer

De bodywarmer is stijlvol, praktisch en eindeloos te combineren. Dit artikel was in het najaar al trending, maar nu ook in het voorjaar zal de bodywarmer het straatbeeld domineren. In ons assortiment vind je verschillende kleuren en stijlen. Ontdek de bodywarmers van het merk Cavallaro. Bodywarmer Quilto heeft een gewatteerd patroon en is afgewerkt met een ton-sur-ton zipper. De bodywarmer maakt jouw outfit compleet en is zowel binnen als buiten te dragen. Verkrijgbaar in de kleuren kaki en kobalt. Ook het merk PME Legend heeft een mooie bodywarmer. De combinatie van de nylon voorkant en de achterkant van een katoenen sweatstof geeft dit item een stoere, moderne look. Deze waterafstotende bodywarmer van het merk Vanguard is de ideale layering piece. De lichtgewicht vulling zorgt ervoor dat je dit item perfect over een trui of overhemd kunt dragen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de voorjaarscollectie aan herenjassen? Shop je favoriete jas online of kom langs in de winkel, waar onze mode adviseurs voor je klaar staan om je te voorzien van advies. Tot snel!