Trouwpakken bij Dirk de Wit Mode

Trouwen. De mooiste dag van uw leven zou toch wel uw trouwdag moeten zijn. Dit brengt echter wel veel stress met zich mee omdat er zoveel geregeld moet worden. En dan ook nog dat trouwpak. Hoe ver van te voren moet dat geregeld worden en wat voor trouwpak moet het dan worden? Moet er een match zijn met de bruid, zal ik in een 2-delig of 3-delig kostuum verschijnen? Bruidegom Noord-Holland.

Dirk de Wit is een expert op het gebied van trouwpakken.

Samen met u bedenken wij de mooiste combinatie voor de mooiste dag van uw leven. Of het nou een casual combinatie is, een smart casual combinatie, een 2-delig pak, een 3-delig pak of zelfs een maatpak. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn en wat voor u de juiste keuze is.

Waarschijnlijk weet u niet wat de bruid precies aan heeft die dag, daarom is er vaak iemand met u mee die dat wel weet. Samen met diegene stemmen wij af of we een match hebben!

Veelal wordt er gekozen voor een maatpak als het perfecte trouwpak. Voor deze bijzondere dag heeft u dan ook een uniek trouwpak dat u helemaal naar uw smaak samenstelt. Met een maatpak of maatkostuum van Dirk de Wit Mode heeft u altijd een kostuum dat perfect past en waarvan u zelf de stof, afwerking en details kunt kiezen. Het ontwerpen van uw eigen maatpak bij Dirk de Wit biedt u keuze uit ruim 350 Italiaanse stoffen, 50 voeringen, 25 knopen en 25 design opties. Voor meer informatie over de maatpakken van Dirk de Wit gaat u naar onze maatpakkenpagina! Bruidegom Noord-Holland.

Voor een trouw(maat)pak hebben we zelfs een unieke bundel stoffen met de meest luxe stoffen uit het assortiment. Levertijd van een trouwpak? 3 – 5 weken. Wij adviseren u echter als het gaat om een trouwkostuum van Dirk de Wit om in ieder geval 3 maanden van te voren langs te komen.

Wij hebben bij Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel voor zowel mannen als vrouwen een ruime collectie feestelijke kleding. Ruime keuze voor de getuigen, ouders en broers en zussen. Schoenen geen probleem!

Een greep uit de mogelijkheden voor het trouwen: smoking, pak, combinatie, casual gekleed, maatpak, overhemd op maat, manchetknopen, trouwdas, plastron, choker, pochet, gilet, vlinderdas, ton sur ton en meer. Allemaal mogelijk bij Dirk de Wit. Bruidegom Noord-Holland.

Een afspraak maken of meer informatie aanvragen?

Neem contact met ons op!
Vandaag open tot 17:00u Atelier DW open tot 17:00u

Dirk de Wit Mode

Hoofdstraat 224
1611 AN Bovenkarspel

Postbus 46
1610 AA Bovenkarspel

0228-511227
0228-515944
info@dirkdewitmode.nl

Volg Dirk de Wit Mode op
Social Media