Trouwpakken bij Dirk de Wit Mode

Trouwen. De mooiste dag van uw leven zou toch wel uw trouwdag moeten zijn. Dit brengt echter wel veel stress met zich mee omdat er zoveel geregeld moet worden. En dan ook nog dat trouwpak. Hoe ver van te voren moet dat geregeld worden en wat voor trouwpak moet het dan worden? Moet er een match zijn met de bruid, zal ik in een 2-delig of 3-delig kostuum verschijnen? 

Trouwpakken zijn bij Dirk de Wit Mode een groeiend onderdeel van het bedrijf. De reden hiervan is ons grote aanbod en diversiteit in kleuren en stoffen. Van traditoneel tot eigenwijs. Bij Dirk de Wit Mode slaag je voor het complete kostuum, dus ook alle accesoires zoals schoenen, riem, pocket, bretels, stropdas, noem het maar op. Ook hebben wij een eigen atelier voor eventuele aanpassinngen. En het sterkste punt is de persoonlijke aandacht, de rust en de tijd die wij nemen voor jou als klant. Alles is vrijblijvend.  

Ook is het bij ons mogelijk om in alle rust na sluitingstijd te shoppen! 

 

Neem een kijkje in ons trouwmagazine:
Laat je inspireren door o.a. de nieuwe trouwcollectie, 5 handige trouwtips en de trouwtrends van 2020. 

Dirk de Wit is een expert op het gebied van trouwpakken.

Samen met u bedenken wij de mooiste combinatie voor de mooiste dag van uw leven. Of het nou een casual combinatie is, een smart casual combinatie, een 2-delig pak, een 3-delig pak of zelfs een maatpak. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn en wat voor u de juiste keuze is.

Waarschijnlijk weet u niet wat de bruid precies aan heeft die dag, daarom is er vaak iemand met u mee die dat wel weet. Samen met diegene stemmen wij af of we een match hebben!

Veelal wordt er gekozen voor een maatpak als het perfecte trouwpak. Voor deze bijzondere dag heeft u dan ook een uniek trouwpak dat u helemaal naar uw smaak samenstelt. Met een maatpak of maatkostuum van Dirk de Wit Mode heeft u altijd een kostuum dat perfect past en waarvan u zelf de stof, afwerking en details kunt kiezen. Het ontwerpen van uw eigen maatpak bij Dirk de Wit biedt u keuze uit ruim 300 Italiaanse stoffen, 100 verschillende voeringen en knopen en 50 verschillende design opties. Voor meer informatie over de maatpakken van Dirk de Wit gaat u naar onze maatpakkenpagina! Bruidegom Noord-Holland.

Voor een trouw(maat)pak hebben we zelfs een unieke bundel stoffen met de meest luxe stoffen uit het assortiment. Levertijd van een trouwpak? 3 – 5 weken. Wij adviseren u echter als het gaat om een trouwkostuum van Dirk de Wit om in ieder geval 3 maanden van te voren langs te komen.

Naast trouwkostuums hebben wij een groot en feestelijk aanbod voor de ouders, familie en vrienden van het bruidspaar. Met meer dan 150 topmerken hebben wij voor iedere smaak de juiste outfit. Van casual tot chique en voor jong en oud.  Met merken als Cavallaro, Van Gils, Joseph Ribkoff, Josh V, Kyra & Co, Hugo Boss, Nikkie, Carl Gross, Profuomo, Vera Mont, Freebird, 7SQR, Kocca en nog veel meer! 

Een greep uit de mogelijkheden voor het trouwen: smoking, pak, combinatie, casual gekleed, maatpak, overhemd op maat, manchetknopen, trouwdas, plastron, choker, pochet, gilet, vlinderdas, ton sur ton en meer. Allemaal mogelijk bij Dirk de Wit. Bruidegom Noord-Holland.

Een afspraak maken of meer informatie aanvragen?

Neem contact met ons op!
Vandaag open tot 17:00u Atelier DW open tot 17:00u

Dirk de Wit Mode

Hoofdstraat 224
1611 AN Bovenkarspel

Postbus 46
1610 AA Bovenkarspel

0228-511227
0228-515944
info@dirkdewitmode.nl

Volg Dirk de Wit Mode op
Social Media