Over: Scotch & Soda

2560×1536

Over: Scotch & Soda

Scotch & Soda viert de vrije geest van Amsterdam. Eindeloos optimistisch, zij zijn geïnspireerd door de liberale kijk van onze thuisstad, die opkomt voor individualiteit, authenticiteit en de kracht van zelfexpressie om het unieke te creëren – een houding die wordt weerspiegeld in hun ontwerpen.

Het verhaal

Moeiteloos verbinden zij het verwachte met het onverwachte, hun collecties herdefiniëren alledaagse dressing. Zij durven klassiek en hedendaags, kleur en print, en textuur op textuur te mixen om hun authentieke Scotch & Soda-esthetiek te leveren. Gebaseerd op functionaliteit en altijd afgewerkt met verrassende details, zijn hun vrolijke ontwerpen uniek, zodat u uw eigen ontwerpen kunt maken.

Mooie kleding ontwerpen die goed aanvoelt, is één ding. Maar Scotch & Soda stelt zich ook een wereld voor waarin zij goed bezig zijn. Een van de topprioriteiten is om het bedrijf te runnen met een grotere gevoeligheid voor onze planeet door elke dag meer verantwoorde keuzes te maken die de impact op het milieu verminderen.

De collecties

De heren-, damescollecties van Scoth & Soda, geboren in Amsterdam, zijn de ultieme uitingen van creatieve vrijheid. Van eclectische statements tot rijk gedetailleerde essentials, zij combineren origineel design met slimme functionaliteit om je een moderne, veelzijdige garderobe te bieden die lang meegaat.

In alle collecties van Scotch & Soda loopt de premium denimcollectie, Amsterdams Blauw, die dezelfde filosofie deelt en seizoen na seizoen de hoekstenen van je alledaagse uniform herschikt met onverwachte wassingen, prints en stoffen – zoals Japanse zelfkant, biologisch katoen en raw denim.