• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Scotch & Soda, het kledingmerk dat durft!

Over: Scotch & Soda

Scotch & Soda viert de vrije geest van Amsterdam. Eindeloos optimistisch. Zij zijn geïnspireerd door de liberale kijk van onze thuisstad, die opkomt voor individualiteit, authenticiteit en de kracht van zelfexpressie om het unieke te creëren – een houding die wordt weerspiegeld in hun ontwerpen.

Het verhaal

Moeiteloos verbinden zij het verwachte met het onverwachte. Hun collecties hebben aandacht voor alledaagse dressing. Bovendien durven zij klassiek en hedendaags, kleur en print, en textuur op textuur te mixen om hun authentieke Scotch & Soda-esthetiek te leveren. Gebaseerd op functionaliteit en altijd afgewerkt met verrassende details zodat u uw eigen ontwerpen kunt maken.

Mooie kleding ontwerpen die goed aanvoelt, is één ding. Maar Scotch & Soda stelt zich ook een wereld voor waarin zij goed bezig zijn. En daarom is een van de topprioriteiten is om het bedrijf te runnen met een grotere gevoeligheid voor onze planeet. Op lange termijn meer verantwoorde keuzes maken die de impact op het milieu verminderen.

De collecties

De heren-, damescollecties van Scoth & Soda, geboren in Amsterdam, zijn de ultieme uitingen van creatieve vrijheid. Bijvoorbeeld van eclectische statements tot rijk gedetailleerde essentials. Zij combineren tegelijkertijd origineel design met slimme functionaliteit om je een moderne, veelzijdige garderobe te bieden die lang meegaat.

In alle collecties van Scotch & Soda loopt de premium denimcollectie, Amsterdams Blauw, die dezelfde filosofie deelt en seizoen na seizoen de hoekstenen van jouw outfit zijn.

Shop nu het merk Scotch & Soda bij Dirk de Wit Mode. Bekijk en shop ons aanbod online of in onze fysieke winkel! Naast dit merk hebben wij meer dan 150 topmerken!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok