• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Scotch & Soda

Meer over Scotch & Soda

Filteren

Kleur

Maat

Scotch & Soda viert de vrije geest van Amsterdam. Ze zijn eindeloos optimistisch en laten zich inspireren door de liberale visie van hun thuisstad. Hierbij komen ze op voor individualiteit, authenticiteit en de kracht van zelfexpressie om het unieke te creëren – een houding die tot uiting komt in hun ontwerpen.

De collecties verbinden moeiteloos het verwachte met het onverwachte en herdefiniëren de dagelijkse kleding. Ze durven klassiek en eigentijds, kleur en print, en textuur op textuur te combineren om de authentieke Scotch & Soda-esthetiek te creëren. Van eclectische statement items tot rijk gedetailleerde essentials, ze combineren origineel design met slimme functionaliteit om je een moderne, veelzijdige garderobe te bieden die lang meegaat. Gebaseerd op functionaliteit en altijd afgewerkt met verrassende details, zijn de vrolijke ontwerpen uniek.

Door alle collecties loopt het premium denimassortiment, Amsterdams Blauw, dat dezelfde filosofie deelt en de hoekstenen van je dagelijkse outfit hervormt met onverwachte wassingen, prints en stoffen, seizoen na seizoen.