• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Herfst ’23 van Aaiko

Metaalachtige momenten

Pailletten, tweed, glans! Metallics zijn in dit najaar. Glinsterende pailletten en details van diamanten zijn de sterren van de Herfst ’23 van Aaiko collectie, van een coole blouse met knoopjes tot een verleidelijk glanzende jurk.

Het draait allemaal om goed gepolijste silhouetten, sprankelende metallics en veelzijdige kleurschakeringen.

Met gedurfde stukken en nieuwe klassiekers met een doordacht, gouden tintje, brengt de nieuwe collectie een energieke update voor je garderobe. Echte klassiekers zijn doordrenkt van de seizoenslook. Relaxte alledaagse kleding, uitgevoerd in glanzende chique stoffen. In tegenstelling tot traditionele exemplaren zijn deze letterlijk gemaakt om helder te schijnen.

Een ander seizoensthema is goud, of het nu gaat om een ​​kleine toevoeging aan een blouse of een volledig gouden setje. Deze stijlen zijn niet zo onschuldig als de champagne glansset en zijn geschikt voor alle weersomstandigheden in het tussenseizoen. Het moedigt je aan om dit seizoen een stap verder te gaan, ongeacht wat je op de agenda hebt staan. Van maatwerk tot chique glamour. Gevuld met outfits die je gemakkelijk kunt aantrekken voordat je eropuit gaat om de dag te beginnen en de rest te overtreffen, ontdek hoe deze nieuwe trend is geïmplementeerd in de Aaiko-collectie. Het is niet zomaar een komen en gaan, deze is hier om te blijven.

Benieuwd welke Aaiko items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Aaiko aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 200 topmerken aanbieden!