• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek het merk My Jewellery!

Sinds de opening van de nieuwe winkel in september 2023 biedt Dirk de Wit Mode een aantal nieuwe merken aan. Ontdek het merk My Jewellery!

My Jewellery is van oorsprong een sieradenmerk, maar ze doen het anders. Hoe? Door alles met power, creativiteit en passie te doen en zichzelf nooit te beperken. Gedreven door hun ambitie zijn ze in de zomer van 2011 aan deze reis begonnen, als een door vrouwen geleid familiebedrijf. Tot op de dag van vandaag is de zomer het hele jaar voelbaar in de collecties van My Jewellery.

Het aanbod van My Jewellery bestaat uit verschillende collecties. Elke collectie heeft een passende naam. De collecties bestaan uit statement oorbellen, party jewellery en sieraden met onder andere bloemen, hartjes, parels en schelpen. Bij My Jewellery houden ze van kleur. De collectie Candy Couture combineert premium stainless steel items met bright, funky emaille bedels en ornamenten. Wat je stemming ook is, deze collectie zal een overvloed aan positiviteit aan je dag toevoegen!

Ook heeft My Jewellery meerdere collecties met persoonlijke sieraden. Denk hierbij aan de Initial Collection, met initial kettingen, initial armbanden, initial ringen, initial oorbellen en initial bedels. Een initiaal van je geliefde, beste vriendin, ouders, kinderen of van jezelf om je hals, pols of vinger dragen, is toch super dierbaar? Daarnaast heeft My Jewellery ook een Zodiac Collection, waarin de planeten en sterren zijn samengekomen. De twaalf sterrenbeelden zijn vertegenwoordigd in luxueuze premium stainless steel items. Leuk om zelf te dragen, maar ook om te geven!

Heb je meerdere gaatjes in je oren en ben je op zoek naar inspiratie voor je earparty? Bij een geslaagde earparty draait het om balans. Hoe meer oorbellen hoe beter, maar toch komen je oorbellen het mooist uit wanneer je aandacht besteedt aan de volgorde. Experimenteer bijvoorbeeld met verschillende vormen, of doe in je laatste gaatje een stud waardoor de balans optimaal is. Hierdoor zorg je ervoor dat je earparty er niet rommelig uit komt te zien.

Daarnaast is het ook belangrijk om vooraf te kijken naar wat voor gelegenheid je gaat en wat daarvoor je outfit keuze is. Wanneer je bijvoorbeeld naar een feestje gaat is het tof om jouw outfit helemaal compleet te maken met een opvallende earparty. Je kan zowel een goudkleurige earparty als een helemaal zilverkleurige earparty maken, maar het is ook tof om zilver en goud te combineren!

Heb je je favoriete item gespot en ben je op zoek naar inspiratie om je sieraden te combineren? Shop je outfit online of kom langs in de winkel, waar onze mode adviseurs voor je klaar staan om je te voorzien van advies. Tot snel!