• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Dit droegen de modellen tijdens onze voorjaarsmodeshow!

Op woensdagavond 20 maart organiseerden wij een spectaculaire voorjaarsmodeshow! Een avond waar gezorgd werd voor aangename muziek en natuurlijk lieten onze modellen de allernieuwste modetrends van dit seizoen zien. Tijdens de modeshow liepen sommige modellen met een extra paar schoenen in hun handen, voor nog meer inspiratie! De laatste trends van het voorjaar 2024 kwamen langs en worden in dit blog ook uitgelicht. Dit droegen de modellen tijdens onze voorjaarsmodeshow!

Mocht je er niet bij zijn geweest of wil jij nog even rustig op je gemak de toffe outfits doornemen? Kijk dan hieronder en bestel ze direct in onze webshop.

Modeshow gemist en wil je voor de volgende editie als eerste op de hoogte gebracht worden van de laatste informatie? Laat dan hier je gegevens achter!

Trend: Marine

De marine look. Denk aan strand barretjes, terrassen aan het water en jachthavens. Nautische invloeden, herkenbaar aan de klassieke Bretonse strepen, diepe blauwtinten en stoere prints. Kraakhelder wit gecombineerd met jeans, een sportieve look met klasse.

Bij de dames komen de strepen terug in verschillende vormen en kleuren. Herkenbaar zijn de kleuren rood, wit en blauw. Een echt statement item is jumpsuit Billie van Co’Couture. Ook metallic is niet meer weg te denken uit onze garderobe, en echte eye-catcher in je kast. Stoer en vrouwelijk. We zien metallic terug in jeans items van onder andere Summum, in zowel broeken als rokken. Maar ook als verfijnder detail in schoenen is het een ware trend.

Bij de heren zien we een dosis nostalgie. Retro-trends geïnspireerd op de iconische stijl van het American football: gebreide poloshirts, vintage sportjasjes met badges van onder andere PME Legend. Veel blauw-wit combinaties met streeppatroon in luchtige overhemden, en gecombineerd met een stoere jeans zorgt dit voor de perfecte basis van een sportieve casual look.

Trend: Nomad Chic

Avonturier meets stijlicoon! Deze tijdloze safari look is een van de nieuwste trends van het voorjaar van 2024. Lichte stoffen als katoen en linnen, mooie aardetinten en trendy jasjes met functionele details. Deze trend staat volledig in het teken van avontuur!

Nieuw in deze trend is de mix van stoere tinten gecombineerd met panterprint en een touch of gold – dit zien we uiteraard vooral bij de dames veel terug. Zoals deze stoere jeansrok in een zandtint gecombineerd met panterprint die weer helemaal terug van weg geweest is! Met warme tinten en luxe stoffen is het merk Xandres een prachtige aanvulling op je garderobe.

Bij de heren uit deze trend zich in veel groen, maar ook hier zien we de aardetinten veel terug komen. Van terracotta tot bordeaux rood. Deze kleuren worden vaak gecombineerd met een print, maar in plaats van de panterprint blijven de heren voorlopig bij een veiliger ruitpatroon. We zien in deze trend veel opgestikte details, onder andere bij G-Star en PME Legend.

Trend: Sunkissed

Sunkissed is het lente thema van dit voorjaar, denk hierbij aan de eerste zomerdagen op het terras. In deze trend voeren pastelkleuren de boventoon, zoals licht terracotta, vintage lichtgeel, helder blauw, pistache groen en luchtig lila. Denk aan de kleuren van de ijssalon, denk aan: zin in de zomer!

Bij de dames zien we prachtige monochrome outfits, veel lichtblauw, lila, roze, ton sur ton of in een pastel colorblock gemixt. Ontdek bijvoorbeeld Blouse Bangkok en Pantalon Bangkok van het merk Nikkie. Luxe, glanzende materialen zorgen voor de perfecte outfit om het begin van de zomer te vieren.

Heren in pastel – tot een paar jaar geleden een uitzondering, maar nu niet meer weg te denken uit het modebeeld. Al een aantal jaar durven de mannen wat meer kleur te dragen, maar dit voorjaar gaan we nog een stapje verder! Veel roze, zalm en lichtgroen. Sorbet-kleuren gecombineerd met jeans zorgen voor een zomerse stoere outfit, perfect voor het terras! Het merk Cast Iron staat bekend om zijn stoere en authentieke stijl, maar heeft ook prachtige items in pasteltinten, gemaakt van sportieve materialen. Dit zorgt voor een zachte maar zelfverzekerde uitstraling.

Trend: Summervibe

Summervibe, een trend die voor zich spreekt! In onze winkel zien we een bonte mix van prints en kleur, zoals bij de merken Fabienne Chapot, Freebird, Geisha en Label DOT. Lange zwierige jurken, jumpsuits met print en tops in felle kleuren. Bij de heren gaat het er iets rustiger aan toe, maar ook daar is duidelijk de summer vibe al aanwezig. Ontdek bijvoorbeeld de voorjaarscollectie van de merken Pure Path en State of Art. Deze kleurentrend weerspiegeld onze behoefte aan positiviteit en blijheid. Het leven vieren, genieten van de zon en alle gezelligheid.

Trend: Summer Chic – dames

Veel bruiloften en zomerfeesten zijn gepland en zoals de trend laat zien is het thema Summer Chic nog steeds mateloos populair. Zomerse kleuren en zachte tinten, maar wel met een chique touch. Veel glanzende stoffen, goud- en zilverkleurige details en zwierige materialen. Opvallend dit seizoen, is dat er steeds vaker gekozen wordt voor een broek. Toegepast in een mooi pak, bijvoorbeeld in de vorm van een pantalon met een colbert, maar ook een feestelijke jumpsuit. Deze stijl is net zo vrouwelijk en feestelijk als een jurk en het straalt power en zelfvertrouwen uit. Wij hebben de perfecte outfit voor iedere gelegenheid: een bruiloft, verjaardagsfeest in de tuin, je diploma-uitreiking of een 21-diner! Ontdek onze feestelijk merken Vera Mont, Swing en Joseph Ribkoff.

Trend: Summer Chic – heren

Bij deze trend zien we prachtige pakken: heerlijk comfortabel en geschikt voor een zomerse bruiloft en elke andere feestelijke gelegenheid. Tof in combinatie met een chique veterschoen, een sportieve sneaker of mooie loafers van bijvoorbeeld het merk Giorgio.

Dit seizoen zien we ook vele pasteltinten terug in onze maatpakken. Denk hierbij aan groen, zand, roze, aqua en ice bleu. De kostuums zijn 3-delig: een colbert, gilet en pantalon. Ga voor ton-sur-ton, of een gilet met een ruitmotief of een andere kleur nuance. Je kan ervoor kiezen om een stropdas te dragen, maar we zien een strik ook vaak terug. Er wordt ook gekozen voor een combinatie: overdag tijdens het officiële gedeelte een stropdas en met een avondfeest een strik met een tweede overhemd die matcht.
Nieuwsgierig geworden naar alle items op de foto’s? Ontdek onze merken in onze webshop of kom gezellig langs bij ons in de winkel en laat u informeren door één van onze mode adviseurs. Ook onze toegewijde trouwspecialisten staan klaar om u persoonlijk advies te geven en u te helpen bij het vinden van het perfecte trouwpak voor uw speciale dag. Een afspraak is geheel vrijblijvend.

Grote dank aan onze modellen: Bea, Annie, Marike, Marijke, Sylke, Tess, Annet, Martine, Charmaine, Bob, Hans, Johan, Fabian, Sven, Nanne, Mark en Mark!