• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

DDW Trouwbeurs – Volendam 10 maart!

Binnenkort trouwen?

Zondag 10 maart organiseren wij een trouwbeurs met ruim 20 partners en bedrijven die allemaal gespecialiseerd zijn op het gebied van trouwen!

Vanaf 10:30 uur tot 16:00 uur in de Rabobank Lounge van het FC Volendam stadion.

Een unieke trouwbeleving in samenwerking met lokale trouwspecialisten op het gebied van bloemen, fotografie, muziek, uiterlijke verzorging, patisserie, vervoer, beleving, trouwringen, trouwambtenaar, trouwjurken, trouwkostuums en nog veel meer! 

Ontdek onderaan de pagina welke bedrijven op de trouwbeurs aanwezig zijn.

Ontdek de trouwcollecties van 2024!

Meer informatie

Albino Ringen

Albino Ringen is al meer dan 52 jaar een begrip in Noord-Holland. Sjaak Knijn is begonnen in een boerderij aan de Middenweg 192 in Heerhugowaard. In ditzelfde pas gerenoveerde pand is de huidige winkel nog steeds gevestigd. Hij verkocht daarvoor trouwringen van andere merken maar hij zag dat hij een verschil kon maken door alles in eigen beheer te doen. Zo maken we vandaag de dag alles in eigen beheer, waardoor we de prijs laag kunnen houden en een betere kwaliteit kunnen waarborgen.
 
Trouwringen ontwerpen
Samen met de klant ontwerpen we de Albino trouwringen geheel naar eigen wens, en omdat we alles in eigen beheer doen is hierin heel veel mogelijk. We werken de ringen geheel zelf af tot alles perfect afgewerkt is. We nodigen u graag in de winkel uit om jullie verder te helpen met jullie unieke trouwringen.

By-Lott

Ik ben Marlies. 46 jaar en woon samen met mijn vriend Dick en 5 kinderen in Grootebroek. Naast het runnen van het gezin ben ik een paar jaar terug By-Lott begonnen. Een kleurrijk woondecoratie, modeaccessoires en sieraden winkeltje aan huis. Sinds kort verkoop ik ook zijden bloemen. Dit maakt mijn assortiment helemaal compleet. Zijden bloemen zijn duurzaam en de trend van nu. Ze zijn een alternatief voor verse bloemen omdat je ze veel langer gebruikt en kan hergebruiken. Leuk om jullie binnenkort te ontmoeten op de trouwbeurs in Volendam. 

Bram Heimens Fotografie

Cin om te trouwen

Als trouwambtenaar vind ik dat het moment waarop je JA zegt tegen de rest van je leven, goed en onvergetelijk moet zijn. Jullie mooiste, ontroerendste, grappigste en leukste momenten vat ik samen tot een persoonlijke speech, waar de lach centraal staat. Met veel aandacht voor details, de gasten en jullie zelf vertel ik jullie verhaal op een enthousiaste en humoristische manier. Ik heb Cin om te trouwen. Althans, ik heb Cin om júllie te trouwen!

Ellen Zelfstandig Ceremoniespreker

Ik ben Ellen Steverink en ik ben een Zelfstandige Ceremonie spreker. Vanuit mijn werk als styliste heb ik in het verleden voor veel bruidsparen de aankleding van hun mooiste dag mogen verzorgen. In die periode heb ik ook veel Babs-en en Ceremoniesprekers aan het werk gezien. Dat kan leuker, dacht ik en weet ik nu. Hoe leuk ik ben ga ik hier niet vertellen. Kom gezellig kennismaken op de beurs, ik ben héél benieuwd naar jullie!

Trouwfotografe Helen Navajas

Trouwfotografe Helen Navajas heeft oog voor details en spontane momenten. Zij werd bij de ProWed Awards in 2022 en 2023 uitgeroepen tot Trouwfotografe van Nederland! Kunstzinnige foto’s en een fantastisch trouwboek van hoge kwaliteit! Een prettige persoonlijkheid, een fotograaf met ervaring, waarbij je je snel op je gemak voelt. Voor 2025 zijn er beperkte data beschikbaar.

Lelyfoto

Bij jullie trouwfeest willen jullie natuurlijk leuke foto's van alle gasten, de caravan fotobooth van Lelyfoto is opvallend en gelijktijdig aan te passen aan jullie feest! Er zijn verschillende achtergronden en accessoires mogelijk; hebben jullie een specifiek thema? Geen probleem! Deze leuke caravan komt altijd met een onbeperkt aantal afdrukken en begeleiding, zodat jullie er geen omkijken naar hebben. Mooie herinneringen maken, dat kan met de caravan fotobooth van Lelyfoto.

Marflair

"We willen een stressvrije bruiloft waar al onze gasten optimaal kunnen genieten!" Wij begrijpen dat! Geen zorgen om hoe jullie dag verloopt, geen zorgen om de allergie van je tante. Wij zorgen dat alles geregeld is van A tot Z!

Als weddingplanner help ik jullie bruiloft tot een daverend succes te maken. Ik help jullie graag met alle keuzes die jullie moeten maken! Willen jullie alles uit handen geven, ik regel jullie gehele bruiloft alsof het mijn eigen is! Maar willen jullie toch liever zelf wat dingen in de hand houden? Geen probleem. Ik ga samen met jullie opzoek naar het pakket dat bij jullie past!

Jullie hebben de hoofdrol en wij zorgen dat het script klopt!

Mary's Bruidshuis

Wij ontvangen jullie met koffie/thee en wat lekkers, en praten duidelijk je verwachtingen door alvorens we gaan passen.
* Er wordt altijd een dagdeel voor jou gereserveerd tijdens je passessie, je bent dus altijd de enige bruid aanwezig.
* Wij hebben een groot aantal jurken in huis, dus jou jurk zit er ook bij.
* Wij ontzorgen je zo en zo , omdat wij met eigen coupeuses werken.
* Bij ons is GEEN parkeerprobleem, je kan aan de overkant van de winkel GRATIS parkeren
* Wie op de beurs een pas afspraak maakt, mag een gelukskaart trekken, en hier staan kortingen op tot 130 euro

Mooije Boel

Jullie bruiloft, jullie liefde, jullie verhaal. Dit vertaal ik met bloemen en styling tot een prachtig totaal plaatje op jullie trouwdag. Precies zoals jullie voor ogen hebben. Kunnen jullie zorgeloos genieten van de mooiste dag. 

The Newbride

Bij ons vind je een unieke collectie trouwjurken die niet alleen prachtig zijn, maar ook betaalbaar. Waarom? Omdat wij een luxe sample sale shop zijn, die gespecialiseerd is in enkele stuks designer dresses.

Party Top Entertainment

Partydeco Volendam

Partydeco Volendam is gespecialiseerd in ballondecoraties op maat. Met onze ballonnen creëren wij altijd de juiste sfeer voor elk feest of (bedrijfs) event. Wij werken met 100% biologisch afbreekbare ballonnen.

Photobooth West-Friesland

Popup Events

Zijn jullie bezig met het organiseren van je droombruiloft? Het kan soms een hele klus zijn om alles goed te regelen! Wij zijn er om jullie te ontzorgen! Bij Popup events hebben wij veel ervaring in het organiseren van jullie perfecte bruiloft op locatie! Wij adviseren graag bij het kiezen van de juiste locatie, catering, decoratie, foodtrucks, kids entertainment en nog veel meer wat er te wensen valt. Of je nu een intieme ceremonie wilt of een groot feest, wij zorgen ervoor dat jullie dag een ware happening wordt!

Buiten Trouwen?
Met de avondzon op je gezicht, Love letters in de duinen zijn dé perfecte setting voor deze bijzondere dag! Steeds meer bruidsparen kiezen voor de optie natuurlijk buiten en dat snappen wij helemaal bij Popup events.

Wij kunnen niet wachten jullie te laten zien hoe mooi wij het hebben gemaakt!

Studio Tante Lien

Live portrait painting
Origineel entertainment en het trouwbedankje in één: Live geschilderde portretten van jullie en jullie gasten.

Deze portretten worden getekend op stevig papier met fineliners en aquarelverf. De gasten kunnen per 1 tot 4 personen plaatsnemen voor een uniek portret. Lang stil zitten hoeft niet, deze portretten zijn per persoon namelijk al binnen enkele minuten klaar!

Kies uit de 2 stijlen portretten en laat van tevoren het papier personaliseren met jullie namen en de trouwdatum.

The Saint

The Saint food & wine: unieke trouwlocatie in hartje centrum Hoorn in de gerestaureerde Grote Kerk. 

Van trouwceremonie, diner, borrel of een knalfeest; bij the Saint bent u aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met jullie om alle mogelijkheden te laten zien. Neem contact op via events@thesainthoorn.nl en we helpen jullie graag verder met het organiseren van jullie mooiste dag. 

Van den Mosselaar

Als trotse buren van DW presenteren we graag onze trouwringen aan jullie. Met meer dan 800 paar trouwringen en de vele mogelijkheden van materialen helpen wij jullie graag met het uitzoeken van jullie trouwringen. Kom kijken tijdens de beurs en ontvang een unieke beurskorting. Of kom langs in onze winkel!

Yente's Hair & Beauty

Bij Yente's Hair and Beauty kun je terecht voor de mooiste bruidskapsels en make-up, inclusief een proefsessie voorafgaand aan de bruiloft. Yente Eijsker is een gepassioneerde haarstyliste en visagiste en specialiseert zich in het creëren van prachtige bruidskapsels en make-up die elke bruid laat stralen.
 
Ik benadruk het belang van passie in mijn werk en streef ernaar om bruiden er op hun mooist uit te laten zien en niet onbelangrijk, trouw aan zichzelf te blijven. Dit zie je ook wel terug in de geweldige recensies die ik ontvang! Bezoek de trouwbeurs op 10 maart om persoonlijk met mij te kletsen over jouw wensen voor jouw grote dag.

Mijn bedrijf is gevestigd in Oosthuizen, Noord-Holland, maar ik reis indien gewenst heel Nederland door om je mooi te maken op jullie locatie. Kom je ook langs op 10 maart? Ik sta klaar om jouw bruiloft extra speciaal te maken!

Schuttevaer

Een romantische trouwlocatie voor een bijzondere huwelijksvoltrekking: het Zeilend Grand Café Schuttevaer. Het schip is een officiële trouwlocatie van de gemeente Enkhuizen. U mag hier dus letterlijk in het huwelijksbootje stappen! 

Micha & Diana’s patisserie

De taartenmakers bij Micha en Diana’s creëren een bruidstaart die helemaal bij jullie past, in elke gewenste smaak en stijl. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, zo smaken ze ook. Vers bereid met de beste ingrediënten. We stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit en laten geen enkele ruimte voor halffabricaat producten of mixen.

Pippi Wedding Nannies

Trouwen mét kinderen, het kán! Denk aan de Wedding Nannies! Goed geregeld en alles verzorgd.