• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

De perfecte voorjaarsitems van Anna van Toor

De perfecte voorjaarsitems

Voorjaarsitems

Het is 20 maart en dat betekent dat de lente officieel is begonnen! Hoewel het weer nog even op zich laat wachten is het alvast tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak door je kledingkast. De dikke truien kunnen we wisselen voor leuke shirts en we kunnen de rokken en jurken alvast tevoorschijn halen. Met de perfecte voorjaarsitems kom jij al helemaal in de voorjaarsstemming want je kunt ze nu al dragen.

De blouse…

De eyecatcher van het voorjaar is de blouse! Dus mocht je nou indruk willen maken met je outfit zorg er dan voor dat je er genoeg in je kast hebt hangen. De blouse is er in mooie soft uni’s in bijvoorbeeld ramée en satijn. De overhemdblouse combineren we met een rok, een herenbroekje of een denim. Daarnaast worden we blij van geborduurde bloem dessins, etnische mini prints en Bretonse strepen. Nog een extra laagje aan je outfit toevoegen? Draag dan een gilet over je favoriete blouse.

De blazer…

Met dit item kun je ook allerlei kanten op. Allereerst maakt hij deel uit van het pak, die je ook dit seizoen heel veel ziet. Zo kun je hem voor nettere gelegenheden dragen. Als je gewoon lekker veel laagjes wilt dragen haal je hem ook tevoorschijn. Daarnaast is hij natuurlijk ook heel leuk te combineren op een jeans of een short met een shirt met print eronder. Als de temperaturen omhooggaan draag je hem als jas voor buiten. De blazer is een item die je dus op tiental manieren in kan zetten.

De perfecte voorjaarsitems

Pasteltinten…

Als de lente begint zien we de pasteltinten ook weer tevoorschijn komen. En elk jaar gaat de aandacht weer naar andere kleuren. Lila zagen we al veel, en zien we ook nog steeds, maar de kleuren roze, geel en groen komen daar nog bij. Deze mooie kleuren kun je terug laten komen in bloemenprints maar als je het subtieler wilt aanpakken laat je ze gewoon terugkomen in bijvoorbeeld armbandjes en kettinkjes. Ben je wel helemaal fan? Dan kun je pasteltinten ook nog met elkaar mixen & matchen!

Benieuwd welke Anna van Toor items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Anna van Toor aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Wil jij alles weten van Anna van Toor? Klik hier!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok