• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

De trouwpak kleuren van nu

Welke kleur trouwpak kies jij? Mannen met smaak kiezen voor trouwpakken met stijl. Wij bieden een palet aan van verrassende nieuwe trouwpak kleuren. Van ingetogen chique tot onweerstaanbaar trendy.

Trouwpak kleur groen

Trouwen aan de Hollandse kust met het schitterende water als decor. Terwijl de zilte zeelucht zachtjes door jullie haren waait, geven jullie je jawoord. De bruidegom in een smaakvol kostuum in de kleuren van de zee en de bruid in een adembenemende jurk. Match je trouwpak kleur met de stijl en omgeving van jou bruiloft, succes gegarandeerd.

Ontdek het geheim van een blauw trouwpak

Het blijft de meest populaire kleur onder de trouwpak kleuren, blauw. Elk jaar kiezen nog steeds veel mannen voor een blauw trouwkostuum. In het voorjaar en de zomer voor de lichtere variant en in het najaar voor een donkere versie. Het kleurenpalet van Dirk de Wit Mode bevat een mooi spectrum aan blauwtinten waaruit een keuze gemaakt kan worden. Lees snel verder!

IJsblauw, ijskoud

De meest gekozen trouwpak kleur  uit ons ‘perfect blue’ palet. Een tikkeltje veilig, maar altijd een prachtige combinatie bij elke trouwjurk. Jouw bruid zal stralen naast dit modieuze trouwkostuum.

Kobalt blauw

Een unieke kleur trouwpak die laat zien dat je een bruidegom met stijl bent. Geraffineerd en smaakvol en niet te bang om een verpletterende entree te maken.

Gaan jullie trouwen in een industriële setting? Dan is industrieel blauw de trouwpak kleur voor jou.
Deze stoere blauwe kleur past helemaal bij deze stijl. Een industrieel blauw trouwpak is goed te combineren met grijs, combineer jouw trouwpak met een grijze vlinderstrik en pochet.

Zachte kleuren

Lichte trouwpak kleuren zijn helemaal in dit jaar. Op het strand, in het bos of tussen de mooiste grassoorten op het platteland. lichte trouwpakkleuren combineer je overal.

Hoe weet je nu welke trouwpak kleuren het beste bij jou passen? Houd rekening met de locatie, een pak die goed bij de omgeving past staat altijd beter. Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat je iemand meeneemt die de outfit van jouw aanstaande al heeft gezien, zo ontstaat er geen mis match.

Als laatste; deskundig advies! Laat je adviseren door een professional zijn weten als geen ander wat jou mooi zal staan.