Studio Anneloes: Today is the Future

Studio-Anneloes_2560x1536-2

Ontdek de kleurrijke resortcollectie Today is the Future van Studio Anneloes!

Op zoek naar positive vibes? We’ve got you covered. 

Er komen soms uitdagingen op je pad, waar je creatief mee om moet gaan en dit jaar waren dat er waarschijnlijk ook voor jou meer dan ooit tevoren. Vergeet niet: “No guts, no glory.” Met een goede dosis lef en creatieve ideeën gaan we er in 2022 weer tegenaan. Het liefste doen we dat natuurlijk in een power outfit. Met de resortcollectie van Studio Anneloes: Today is the Future begin je het nieuwe jaar in stijl!

Resort collection
Van origine worden in de fashion branche resort of cruise collections gelanceerd. Deze verschijnen na de autumn/winter en vóór de spring/summer collections en zijn gericht op de elite die een break from daily life neemt. Cruise en resort zeggen het al een beetje; de items zijn gemaakt voor onder de zon! Luxe materialen, luchtige stoffen, opvallende tinten en zomerse accessoires staan centraal in zulke collecties. Je raadt het al: Today is the Future is hierop geïnspireerd. Vooral het concept van kleurrijke items om je een winter break te geven. Natuurlijk is hiervoor gekozen voor warme stoffen, zoals brei, wol en sweat.

Kleurexplosie

Bright statement colours komen in deze collectie samen met winterproof materialen. Het kleurenpalet bestaat onder andere uit peach, apple, rose en violet. Je hoeft je helemaal niet te beperken tot grijstinten en zwart bij het kiezen van een winterse outfit. De zoete en zachte kleuren geven zowel jouw garderobe als jouw humeur een boost en je bent ook nog eens on-trend. Ook de prints en silhouetten van Today is the Future zullen je laten opbloeien. Met de items uit deze resort collectie ben je helemaal klaar om je voornemens en ambities voor het nieuwe jaar waar te maken!

Ontdek onze Studio Anneloes collectie

New call-to-action