• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Studio Anneloes, een gat in de markt!

Een fashion brand dat kleding maakt voor empowered vrouwen

How Studio Anneloes started

Anneloes van der Heijden is als leading lady heel trots op het feit dat tienduizenden vrouwen Studio Anneloes dragen. In 2006 voelde ze aan alles dat ze een gat in de markt had gevonden. Ze sprak veel retailers tijdens haar werk als Sales Manager en merkte dat er behoefte was aan korte termijn collecties die bij de Nederlandse pasvorm pasten. Ze bundelde haar creatieve en commerciële kant en begon voor zichzelf. Eerst lanceerde ze een paar items, daarna complete fashion collecties. Studio Anneloes was born!

Anneloes van der Heijden

Studio Anneloes is on a mission

Studio Anneloes wil een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. Met ready-to-wear items, waarin vrouwen goed voor de dag kunnen komen. Studio Anneloes is the brand for ambitious women! Iedere vrouw heeft ambitie, of ze zich nu richt op haar carrière, social life, opleiding of kids. Met Studio Anneloes kleding worden vrouwen geholpen om zich empowered en zelfverzekerd te voelen, zodat ze hun ambities waar kunnen maken.

Studio Anneloes

Effortless comfort

Studio Anneloes kleding is designed to empower. De Studio Anneloes vrouw wil goed voor de dag komen zonder in te leveren op draagcomfort, daarom maken zij kleding voor echte vrouwen met echte vormen. De pasvorm is perfect en de kleding zit lekker. In een outfit van Studio Anneloes is een vrouw klaar voor iedere gelegenheid, ook de spontane. Met de kleuren, prints en materialen uit haar collecties kan ze eindeloos mixen en matchen. Elke look heeft een luxe uitstraling, omdat zij uitsluitend met premium materialen werken. Wanneer een vrouw zich mooi en comfortabel voelt in haar kleding, straalt het zelfvertrouwen ervan af. Zij willen precies dat gevoel creëren.

Studio Anneloes

Travel Quality

Het grootste deel van hun collectie is gemaakt van travelstof. Dit unieke materiaal is een combinatie van polyamide en echte Lycra®. Dit zijn synthetische vezels die tot zes keer in de lengte kunnen rekken en daarna weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Daarom is Travel Quality zo ontzettend comfortabel. De stof is glad en oogt super chic. Door de samenstelling blijft het echt jarenlang mooi, dus het is ook nog eens een duurzamere keuze. Win-win!
Om meer body aan hun collecties te geven, gebruiken zij ook andere stoffen. De materialenmix geeft een luxe uitstraling aan een winkelbeeld of aan een outfit. In collectie zit onder andere ook knitwear, jersey, satijn, jeans en crêpe. Door Travel en non-Travel te combineren, is er voor iedere gelegenheid een fantastische outfit. Of dat nu thuis, op werk of op een (online) borrel is: Studio Anneloes it is!

Cradle to closet

Zij maken kleding zonder de toekomst uit het oog te verliezen, want: there is no planet-B! Zij vinden het belangrijk om transparant te zijn. Daarom hebben zij de impact van hun items inzichtelijk gemaakt met hun Footprint Meter. Zij zijn niet het braafste meisje van de klas, wel open en eerlijk. Zij willen dat vrouwen (en mannen natuurlijk ook) goed nadenken voor ze een aankoop doen. Het is zonde als een kledingstuk achterin de kast terecht komt en daarom maken zij stijlvolle items die ook nog eens mooi blijven. Om de levensduur van kleding verder te verlengen, motiveren zij vrouwen om zo goed mogelijk te zorgen voor hun kleding. Bijvoorbeeld door wastips te delen. We care, you care!

Benieuwd welke Studio Anneloes items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Studio Anneloes aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over Studio Anneloes!

Volg ons op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok

Ontdek onze Studio Anneloes collectie

New call-to-action