• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Outfit inspiratie voor Valentijnsdag

14 februari, de dag van de liefde. Of je Valentijnsdag met je partner of je beste vriendin(nen) doorbrengt, je mag deze dag wel wat extra uitpakken met je outfit! Heb jij nog inspiratie nodig voor wat je aandoet op Valentijnsdag? Lees dan snel verder!

Ga je all out en kies je voor een statement outfit in een roze of rode kleur? Met blazer Fira en pantalon Miko van het merk Lofty Manner stel je een hele leuke roze set samen. Maak deze set af met een witte top of blouse. Jurk Abilena van het merk Nikkie zorgt voor een romantische sfeer door de roze bloemenprint. Met blazer Ilona en pantalon Rodi van het merk Label DOT straal je zelfvertrouwen en moeiteloze elegantie uit.

Het merk Fabienne Chapot heeft kleurrijke tops en broeken die uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden. Met de roze Eva flared jeans in combinatie met blouse Lot of blouse Resa steel je de show. De Eva flared is ook goed te combineren met pullover Asja of pullover Dina. Deze truien hebben beide een touch of love: pullover Asja heeft uitgesneden hartjes op de mouwen en pullover Dina heeft een all-over geborduurde hartjes print.

Blazer Odille en pantalon Palmer van het merk Dante6 vormen samen een prachtig pak in zacht roze. Combineer dit pak met blouse Arvi of blouse Jacqui and you’re good to go! Geef je outfit een speelse twist met opvallende prints en texturen. Deze prachtige blouse van het merk Monari is uitstekend te combineren met een witte pantalon zoals deze van het merk Cambio of deze rode broek van het merk Rafaello Rossi.

De voorjaarscollectie van het merk Label DOT bestaat uit sprekende rode kleuren en prints en is dus perfect voor de dag van de liefde. Jurk Lente heeft een elegante midi-lengte en een subtiele V-hals en is ideaal voor een avondje uit. Combineer rok Else en top Micha voor een romantische look. De top heeft een prachtige halslijn die is afgewerkt met broderie anglaise en door de rok met fantasieprint is de outfit compleet. Jumpsuit Liset is een schot in de roos. Niets is zo stijlvol als een effen jumpsuit met een goede pasvorm. De bijpassende ceintuur zorgt voor een flatterend effect en geeft een vleugje vrouwelijkheid.

Liever een outfit met een subtiele rode of roze touch? Een zwarte jurk of jurk met print is ook helemaal geschikt als valentijnsoutfit. Bijvoorbeeld dit jurkje Migra van het merk Lofty Manner met roze accenten of dit mooie zwarte jurkje met V-hals van het merk Sisters Point. Deze witte jumpsuit van het merk AAIKO is ook een mooie optie. De V-hals voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de bijbehorende ceintuur de taille mooi accentueert. Door de toevoeging van een statement laarsje of pump van het merk Gabor of een toffe sneaker van het merk DWRS maak je de outfit af. De perfecte finishing touch voor een neutrale outfit is een accessoire, zoals een prachtige tas of opvallende sieraden.

Als je van plan bent om Valentijnsdag gezellig thuis door te brengen, betekent dat niet dat je stijl moet opofferen. Kies voor een comfortabele, maar stijlvolle outfit zoals een knusse oversized trui gecombineerd met een flared jeans. Voeg een paar sokken met een leuk patroon toe voor extra comfort en stijl. Deze relaxte look is perfect voor een filmavond of een romantisch diner bij kaarslicht in eigen huis.

Of je nu gaat voor een chique look of een meer casual outfit, het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt en straalt op deze dag van de liefde. Onthoud dat Valentijnsdag niet alleen draait om liefde voor anderen, maar ook om zelfliefde. Dus trek jouw favoriete outfit aan en geniet van elk moment op deze liefdevolle dag. Happy Valentine’s Day! 💖