• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek de tofste cadeaus voor Vaderdag

Op zondag 16 juni is het weer Vaderdag. Het ideale moment om jouw vader, opa, man of vriend in het zonnetje te zetten. Ontdek de leukste Vaderdag cadeaus bij Dirk de Wit Mode!

Armband of sleutelhouder

Het Nederlandse merk Pig&Hen heeft handgemaakte armbanden in talloze modellen en kleurencombinaties. Kies jouw favoriet uit voor je vader, zo is het cadeau ook nog eens persoonlijk. Een Orbit sleutelhouder zorgt voor een compacte, stille sleutelbos én is uit te breiden met allerlei handige tools: van een usb-stick tot een flesopener!

Portemonnee

Een nieuwe portemonnee is altijd een goed idee. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt wordt en een mooie leren portemonnee geeft een gevoel van luxe. Kies voor een klassieke zwarte of bruine leren portemonnee met voldoende ruimte voor kaarten en contant geld. Ontdek het merk Secrid in onze winkel!

Pet

Een pet is een ideaal cadeau voor vaders die graag buiten zijn, of het nu gaat om wandelen, sporten of gewoon genieten van de zon. Kies voor een pet van goede kwaliteit die zowel stijlvol als functioneel is. Ontdek bijvoorbeeld deze petten van het merk Armani Exchange. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en met een eenvoudig logo voorop. Deze pet van het merk Vanguard is uitgevoerd in linnen en voorzien van het geborduurde Vanguard logo. Met de leren strap aan de achterkant kun je deze pet makkelijk verstellen. Verkrijgbaar in twee kleuren.

Sokken

Sokken klinken misschien als een cliché cadeau, maar tegenwoordig zijn er zoveel leuke en stijlvolle opties dat het echt een leuk cadeau is. En zeg nu zelf: een paar sokken komt altijd van pas. Kies voor sokken van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld van merinowol of bamboe, die zowel comfortabel als duurzaam zijn. Kom langs in de winkel en ontdek onze collectie aan sokken.

Riem

Een riem is een ander klassiek en praktisch cadeau dat elke man kan waarderen. Ga voor een tijdloos ontwerp in hoogwaardig leer, dat zowel bij casual als formele outfits past. Een zwarte of bruine riem is een veilige keuze die bij bijna alles past, maar je kunt ook kiezen voor iets opvallends, zoals een riem met een mooi patroon of in een gedurfde kleur. Vergeet niet om zijn taillemaat te controleren voordat je een riem koopt! Je vindt onze riemen collectie in de winkel.

Zwembroek

Met de zomer in aantocht is een nieuwe zwembroek een perfect cadeau voor Vaderdag. Voor de klassieke vader is een eenvoudige effen kleur of een subtiel patroon een goede keuze. Als hij graag opvalt, kun je kiezen voor iets met een levendig patroon of felle kleuren. Ontdek de zwembroeken van het merk Shiwi. De zwembroeken hebben een elastische tailleband met trekkoord en zijn voorzien van een vrolijke kleur en/of patroon. Ook deze zwembroek van het merk BOSS BLACK heeft een vrolijke botanische print. Liever een zwembroek in een rustige tint? Bekijk dan deze zwembroek van het merk Genti.

Lunch bij de Jongens van de Wit

Een leuk, gezellig en lekker cadeau! Neem je vader mee en kom lunchen bij ons restaurant de Jongens van de Wit, op de tweede verdieping van onze winkel. Vanaf het moment dat je binnenkomt, ervaar je de warme en uitnodigende sfeer, perfect voor een ontspannen en gezellige middag. De menukaart van De Jongens van de Wit bevat verse, lokale ingrediënten en creatieve gerechten die de zintuigen prikkelen. Van verfijnde salades tot smaakvolle hoofdgerechten, er is voor ieder wat wils. Bovendien wordt elk gerecht met zorg bereid en gepresenteerd, waardoor elke hap een feestje is! Lees hier alles over de vernieuwde menukaart!

DDW Cadeaubon

Vind je het lastig om iets voor een ander uit te kiezen? Ga dan voor een Dirk de Wit Mode cheque – altijd goed! De cadeaubon is online te verkrijgen tegen de vaste bedragen van 25 euro, 50 euro en 100 euro. In de winkel kun je de cadeaubon voor ieder gewenst bedrag halen. Hoe leuk is het om de cadeaubon daarna samen te besteden bij ons in de winkel?

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor een leuk Vaderdag cadeau? Shop online of kom langs in de winkel, waar onze mode adviseurs voor je klaar staan om je te voorzien van advies. Tot snel!