• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

De menukaart is vernieuwd!

Op de tweede verdieping van onze winkel bevindt zich restaurant ‘De Jongens van de Wit’. De menukaart is vernieuwd! Lees snel verder en ontdek de nieuwe gerechten.

Nieuw op de kaart: de spinazie soep met munt en amandelen. Ook vind je sinds vandaag de gerookte biefstuk salade op de kaart. Deze salade bevat spinazie, mango, gerookte biefstuk en wordt afgewerkt met macadamia noten en cassave chips. Daarnaast is er een nieuwe tosti toegevoegd: de tosti brie. Deze tosti deluxe wordt belegd met brie, verse vijgen, walnoten en serrano ham.

Ontdek ook het broodje gerookte rib-eye. Een broodje met gerookte rib-eye, frisse rettich, gemarineerde watermeloen en truffelmayonaise. Ook het broodje vega special is vernieuwd. Deze bevat nu avocado, gepocheerd ei, gedroogde tomaat, feta chutney en walnoot. Naast de nieuwe koude broodjes hebben we een nieuw warm broodje: het broodje pulled beef. Dit gegratineerde broodje wordt belegd met pulled beef, koolsla, chipotle pepersaus, zoetzure rode ui en cornichons.

We introduceren daarnaast graag onze maandspecials. Zoals de naam al doet vermoeden, wisselen deze specials iedere maand. De menukaart bevat een soep van de maand, een smoothie van de maand, een koffie van de maand en gebak van de maand. Houd onze social media kanalen in de gaten voor de specials van de maand!

Wij hebben ook diverse opties voor glutenvrije lunchgerechten en glutenvrij brood! Informeer naar de mogelijkheden bij ons horeca team.

Benieuwd naar de menukaart? We nodigen je uit om onze vernieuwde menukaart te komen ontdekken. U bent van harte welkom bij ‘De Jongens van de Wit’ op de tweede verdieping van onze winkel. Tot snel!