Kerstoutfits: trek iets met print aan!

banner 3.

Weer wat nieuwe kerstoutfits: trek iets met print aan! Kerst vraagt om uitpakken als het om kleding gaat. En zeg nou eerlijk, waar pak je nou meer mee uit dan met prints? Van je stropdas tot aan je schoenen: prints kun je overal in terug laten komen. Waar ga jij voor dit jaar? Bekijk alle toffe opties hieronder!

Overhemden

Met een fijn basic overhemd in het zwart of wit zit je natuurlijk altijd goed, maar met de feestdagen mag ook wel eens uitgepakt worden met een gekleurd overhemd in een leuke print als bloemen, stippen, strepen, ruiten… overhemden met prints in overvloed! Draag ze vast geknoopt, of vlot los met een T-shirt eronder.

Truien, sweaters of vesten

Heerlijk om ergens snel overheen te gooien, maar ook gewoon lekker knus voor aan tafel. Met deze truien, sweaters en vesten zal niemand vinden dat je te weinig moeite hebt gedaan voor je outfit. De prints maken het allemaal veel te gezellig!

Colberts en gilets

Wil je een neutrale outfit wat spannender maken? Gooi er eens een colbert of gilet in een toffe ruit of streep over: succes gegarandeerd! Makkelijk te dragen op donkerblauw, -groen, -rood, zwart of iedere andere donkere tint.

Broeken

Een geruite broek is echt dé musthave voor iedere man dit seizoen. Ruiten zijn namelijk populairder dan ooit! Leuk in combinatie met een overhemd, col, trui, colbert… Alles eigenlijk! Kies voor een bovenstuk in de kleur die terugkomt in het ruitje, dan zit je altijd goed.

A touch of print

Ga je liever voor a touch of print? Dat kan gemakkelijk met sokken, stropdassen, riemen of schoenen! Voor de mannen die echt oog voor detail hebben, of juist een extraatje willen ;).

Al deze foto’s komen uit ons nieuwe kerstmagazine, deze kun je hier bekijken. Toch niet helemaal wat je zocht? Bekijk onze webshop voor meer items die passen bij Kerstoutfits: trek iets met print aan! met relevante merken als Cavallaro, No Excess, Hugo Boss, G-Star, Cast Iron, Vanguard, Kultivate, Gardeur, Meyer en State of Art. Deze items zijn ook te vinden in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!