Bekijk online onze December Special!

Trek iets positiefs aan, dat past altijd!

Met de kerstdagen staan we stil bij het afgelopen jaar 2020, dat toch even iets anders liep dan verwacht. Dit bijzondere jaar gaf ons de kans om stil te staan bij datgene wat ons écht dierbaar is:  familie, vrienden en niet te vergeten: onszelf!

Een mooie outfit kan bijdragen aan jouw gemoedstoestand. Trek een positieve outfit aan, want dat past altijd! Of je kerstoutfit dit jaar glitterend, comfortabel, of chic is… Trek iets aan waar JIJ je deze kerst goed in voelt! Wij inspireren je graag door middel van onze stijlvolle (comfortabele) outfits voor kerst.

In deze tijd is het essentieel om lief voor elkaar te zijn en elkaar een hart onder de riem te steken. Speciaal om die reden hebben wij voor ons kerstmagazine een oproep gedaan op social media, voor modellen met een pakkend verhaal! Mensen die zich hebben ingezet voor anderen, hun bedrijf of voor hen die nu een beetje extra aandacht en positiviteit nodig hebben. Het team van Dirk de Wit Mode creëerde een geheel verzorgde kerst-shoot voor hen, uiteraard gekleed in Dirk de Wit stijl.

En wat trekken zij aan voor de kerst?
Iets positiefs natuurlijk!

Bekijk daarom snel ons kers(t)verse magazine en kom gezellig langs in onze prachtig verlichte winkel of shop online!

Graag tot ziens!

Team Dirk de Wit Mode