• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Spring ready met Anna van Toor

Spring ready met Anna van Toor

New season

Een nieuw seizoen vol nieuwe mode om je op te verheugen met Anna van Toor! We zien het pak in verschillende kleuren en varianten. De blouse is er in mooie soft uni’s in bijvoorbeeld ramie en satijn en in toffe prints. De overhemdblouse combineren we met een rok, een herenbroekje of een denim. Daarnaast worden we blij van bloemdessins, etnische mini prints en Bretonse strepen. De outfits worden afgemaakt met vrouwelijke laarsjes in zachte kleuren zoals lila of lichtblauw. Met Anna van Toor ben jij spring ready!

Anna van Toor

Rock it, Own it

Een collectie vol power. Power kleuren en statement items; alles om jou zelfverzekerd te laten voelen. Anna van Toor neemt je mee naar het prachtige, idyllische Ibiza en inspireert je met de nieuwste mode.

Anna van Toor
Anna van Toor

Crazy Coral

Boost je garderobe met deze knalkleur. Koraal is de trendkleur van dit seizoen. Van koraalroze tot koraalrood en oranje. Voeg de kleur subtiel toe door te kiezen voor een blouse met koraal accent of ga voor een volledige koraallook.

Anna van Toor

Nude Tones

De natureltinten blijven we zien, ook dit seizoen! We zien ‘nude’ in zijn totaliteit maar ook in combinatie met een felle trendkleur. Combineer een neutrale outfit ook eens met een felgekleurd laarsje! Heel vrouwelijk en het maakt de outfit spannend.

Anna van Toor

Green All-over

Groen is een trendkleur die we niet zomaar uit het oog verliezen. Deze frisse, vrolijke kleur maakt jouw outfit spannend. Ben je echt gek op kleur? Ga dan voor ‘green all-over!’.

The Dress

Deze prachtige jurk is perfect voor de lentedagen. Combineer de jurk met een gymp (met groen detail) of ga voor de cowboy boot. Ook voor een feestje is deze jurk een mooie optie.

Anna van Toor
Anna van Toor

For the love of Blue

Blauw in verschillende tinten; wij zijn er gek op! Het is een tijdloze kleur en draagbaar voor elk seizoen. De frisse kleur zorgt voor een ‘lente proof’ look die gemakkelijk te dragen is!

Printed

Tot slot zien we weer veel prints dit seizoen! Bloemenprints, grafische prints en natuurlijk de Bretonse streep. Prints mogen dit seizoen niet in je garderobe ontbreken!

Anna van Toor

 

Benieuwd welke Anna van Toor items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Anna van Toor aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Wil jij alles weten van Anna van Toor? Klik hier!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok