A touch of spring

Banner

Hemeltjesblauw, grasgroen, bloeiende bloemen… Lente! De nieuwe herencollectie bevatten A touch of spring. Maar wat is die touch of spring? De kleuren blauw, groen en wit zijn ieder voorjaar een hit, maar wist je ook dat oranje perfect past bij deze tinten? Geef jouw voorjaarsgarderobe een touch up met deze frisse items in allerlei kleuren en prints.

Prints en patronen

Dit voorjaar vind je overhemden met bloemenprints in talloze varianten en met iedere kleurencombinatie die je maar kunt bedenken. Combineer zo’n overhemd met neutrale items zonder prints of juist in combinatie met kledingstukken met subtiele patronen of mooie structuren. Welke combinatie maakt niet uit: alle items die wij geselecteerd hebben zijn ideaal om met elkaar te mixen en matchen en hebben allemaal dat vleugje lente in zich!

Oranje is dé nieuwe modekleur

De nieuwe modekleur voor mannen dit jaar is oranje: een zonnige, vrolijke, gewaagde, en zelfverzekerde kleur. A touch of spring dus! Voorheen associeerden Nederlanders oranje met nationalistische feesten en gebeurtenissen, maar inmiddels is men eraan gewend geraakt om deze stralende kleur ook als modekleur te zien. De kleur oranje is er in allerlei varianten, denk bijvoorbeeld aan oranje dat meer richting roze, gele of rood tinten zit. Het is mooi te combineren met beige, wit en iedere blauwe of groene tint. Kortom: ontzettend makkelijk te combineren en ontzettend kleurrijk om te dragen!

Bekijk het herenmode aanbod online of bezoek onze winkel in Bovenkarspel. Dirk de Wit Mode heeft een groot aanbod aan dames– en herenmode: voor ieder wat wils!