• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

5 trouwtips waarvoor jij ons later dankbaar zult zijn!

Trouwen is al spannend genoeg, wij helpen jou een handje en hebben 5 handige trouwtips verzameld waarvoor jij ons later dankbaar zult zijn. Met deze 5 trouwtips ben jij goed voorbereid en een goede voorbereiding is het halve werk!

1. Begin op tijd met oriënteren

Deze trouwtip lijkt vanzelf sprekend maar in de praktijk wordt het vaak onderschat! Er komt best wat kijken bij de organisatie van je trouwdag, daarom adviseren wij ruim 3 maanden van tevoren goed te oriënteren. De oriëntatie fase is hartstikke leuk en hoort ook bij de voorpret. Oriënteer je bijvoorbeeld online of op een leuke beurs en bedenk goed wat je zoekt. Zo voorkom je (extra) stress op het laatste moment. En mocht je nog iets moeten bestellen of je kostuum moet bijvoorbeeld toch nog vermaakt worden , dan ben je in ieder geval ruim op tijd.

2. Kies voor een 3-delig kostuum en laat zien dat jij de bruidegom bent.

Deze trouwtip is zeker geen must, maar wel eentje om over na te denken! Veel van de gasten op de bruiloft dragen een 2-delig kostuum. Als bruidegom wil je er natuurlijk uitspringen. Helemaal als de jasjes eind van de avond uitgaan, ben jij de enige die nog een mooi gilet aan heeft. Daarnaast is het dragen van een een 3-delig kostuum de trend van komend seizoen!

3. Neem een stukje stof van de jurk mee bij het uitzoeken van jouw trouwkostuum.

Het is natuurlijk leuk als jij en je toekomstige vrouw goed matchen qua kleding op jullie trouwdag. Daarom is onze top om altijd een stukje stof van de jurk mee te nemen. Vaak neemt de familie het mee, zodat het voor jou een verrassing blijft wat de bruid zal dragen. Net zo leuk natuurlijk! Houd deze trouwtip goed in gedachte want hiermee maak je jouw aanstaande natuurlijk extra gelukkig.

4. Loop alvast je trouwschoenen in.

Dit is typisch zo’n trouwtip waar je later zo dankbaar voor bent dat je deze tips hebt gelezen. Want niks is vervelender als blaren krijgen van het lopen op je nieuwe trouwschoenen. Onze tip , loop je alvast minimaal 2 dagen jou trouwschoenen in. Hiermee voorkom je een hoop irritatie tijdens jullie dag.

5. Koop een extra overhemd en t-shirt.

Je trouwdag is toch altijd een beetje spannend. Zal ze ‘JA’ zeggen, een fotoshoot, in en uit de auto, vaak mooi weer, het is best een drukke dag. Veel mannen transpireren daarom meer dan normaal. Hoe fris is het dan om na een drukke dag een extra schoon t-shirt en overhemd te kunnen dragen voor in de avond.

Deze 5 trouwtips helpen jou hopelijk een handje voor de mooiste dag van je leven. Maar de allerbelangrijkste trouwtip blijft toch wel geniet samen van het hele proces!