Bedrijfskleding bij Dirk de Wit Mode

Bedrijfskleding van Dirk de Wit Mode ondersteunt het succes van uw onderneming/bedrijf. Bedrijfskleding kan van groot belang zijn voor uw bedrijf als het gaat om uniformiteit, herkenbaarheid en zelfs uniciteit. Bedrijfskleding bepaalt mede de uitstraling van uw bedrijf, medewerkers en uw bedrijfsfilosofie. De juiste uitstraling van uw medewerkers kan van doorslaggevend belang zijn voor het behalen van succes!

Enkele referenties van ons:

Dirk de Wit Mode heeft ruim 70 jaar ervaring in de modebranche en weet als geen ander wat er speelt. Onze kennis, ervaring en service garanderen dat wij u als klant optimaal kunnen bedienen. Compleet van advies tot succes. Wij staan graag voor uw klaar om u op de Dress afdeling van Dirk de Wit te mogen ontvangen of zelfs bij u op het bedrijf of andere locatie.

Voor zowel de zakelijk man als de zakelijk vrouw bieden wij ruime keuze in bedrijfskleding. Veelal gebruiken wij NOOS artikelen. NOOS betekent Never Out Of Stock. Dat wil zeggen dat deze artikelen meerdere seizoenen in de collectie blijven, wat heel handig is voor extra artikelen naderhand of voor nieuwe medewerkers, die dan in dezelfde representatieve bedrijfskleding voor u aan de slag kunnen. Een ander bijkomend voordeel is dat maten gecombineerd kunnen worden.

Voor de zakelijk man hebben wij ook maatpakken. Ieder mens is uniek met zijn eigen maten en persoonlijke smaak. Dirk de Wit heeft hiervoor het maatpak. Het maatpak of maatkostuum is een kostuum dat altijd perfect past en waarvan u zelf de stof, afwerking en details kunt kiezen. Het ontwerpen van uw eigen maatpak bij Dirk de Wit biedt u keuze uit ruim 350 Italiaanse stoffen, 50 voeringen, 25 knopen en 25 design opties. Voor meer informatie over de maatpakken van Dirk de Wit Mode gaat u naar onze maatpakkenpagina!

Wilt u uw bedrijfskleding (belastingtechnisch) voorzien van drukwerk of borduring? Wij verzorgen het gehele pakket! U heeft dus één bedrijf, Dirk de Wit in Bovenkarspel, die uw bedrijfskleding van A tot Z voor u verzorgt. Maak vrijblijvend een afspraak, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Het stappenplan voor bedrijfskleding van Dirk de Wit Mode:

  • Advies: Wij adviseren u over het waarom van bedrijfskleding en op wat voor manier u bedrijfskleding kunt toepassen in uw organisatie.
  • Uitzoeken: Vakkundig personeel adviseert u bij het samenstellen van de juiste outfit.
  • Meten: Wij meten nauwkeurig uw maten op.
  • Vermaken: In eigen atelier perfect vermaakt op maat.
  • Resultaat: Wij garanderen een perfect resultaat.

In onze Different World of Fashion van ruim 2000 m2 is Dirk de Wit | DW onderverdeeld in Women Fashion, Women Jeans, Men Fashion, Men Jeans en Men Dress. Ook kunt u bij ons terecht voor schoenen die uw outfit compleet maken. Ook voor dames hebben wij een mooi aanbod bedrijfskleding, blazers, pantalons, jurken, rokken en meer.

Ons aanbod in combinatie met het gastvrije Caffé DW, onze Juicebar en Kinderbios maakt daarom een bezoek meer dan de moeite waard! Kostuus, schoenen, overhemden, jurken, blazers, colberts, shirts. Alles te krijgen in Bovenkarspel.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!
Vandaag open tot 17:00u Atelier DW open tot 17:00u

Dirk de Wit Mode

Hoofdstraat 224
1611 AN Bovenkarspel

Postbus 46
1610 AA Bovenkarspel

0228-511227
0228-515944
info@dirkdewitmode.nl

Volg Dirk de Wit Mode op
Social Media