• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Vrouwelijke silhouetten & comfort van YaYa

Ontdek de nieuwe collectie van YaYa: Vrouwelijke silhouetten & comfort

Deze collectie weerspiegelt de eenvoud van vorm en comfort door het gebruik van zachte jersey materialen. In combinatie met de behoefte voor het behoud van expressie en creativiteit vertaald in space dye kleureffecten en zichtbare buitennaden.

YaYa staat bekend om hun comfortabele en vrouwelijke collecties. In deze collectie vind je kledingstukken gemaakt van fijne stoffen en zachte kleuren, zoals oudroze, off white, beige en neutrale zandkleuren. Een groot voordeel van de YaYa collecties is dat de items seizoenen lang mee gaan en gemakkelijk te stylen zijn. Je vind hier zowel basic items, als toffe opvallende kledingstukken.

Door meerdere outfits te kunnen maken met één basis kledingstuk bespaar je een hoop kastruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de originaliteit van je outfit. Combineer bijvoorbeeld een heerlijk zachte trui met een mooie pantalon voor een casual outfit. Draag dezelfde pantalon ook met een blouse voor een meer casual chic look.

Is kastruimte bij jou geen probleem? Dan is er natuurlijk geen reden om niet helemaal uit te pakken! Ga voor toffe items zoals teddy jackets, gebreide vesten met opvallende knopen en ruches of natuurlijk een mooie blouse met pofmouwen waar je de prachtige vrouwelijke silhouetten in ziet! Maar vergeet ook de basics niet! Witte blouses en effen gekleurde truien zijn volledig tijdloos en kunnen keer op keer weer gedragen worden!

De collecties van YaYa zijn geschikt voor vrouwen die comfort graag met stijl en elegantie combineren. De kledingstukken passen bij elke vrouwelijke vorm door hun soepele pasvorm. Verder zijn de items gemaakt van fijne materialen die zorgen voor de perfecte combinatie van luxe en comfort.

Misschien zijn de volgende merken ook wat voor jou: Opus, Someday, Ichi en Freequent. Deze merken en meer zijn ook te vinden in onze winkel in Bovenkarspel!

Ontdek HIER onze collectie YaYa

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok