• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Wij zijn weer open!

Wij zijn weer open!
Na een jaar van bouwen en verbouwen is het eindelijk zo ver! Onze deuren aan de Hoofdstraat 224 in Bovenkarspel zijn weer geopend.
Wij hebben ons best gedaan om een nieuwe omgeving te creëren waar een dagje uit centraal staat.

 Meer aanbod, meer beleving, mooiere presentaties en overheerlijk eten in ons Restaurant ‘De Jongens van de Wit’.
Binnen ons concept is er iets nieuws te ontdekken: naast ons restaurant hebben wij nu ook een uitgebreide schoenenafdeling voor zowel dames als heren.
Hier vindt u een divers aanbod aan schoenen, waaronder modeschoenen, comfort schoenen, nette schoenen, toffe sneakers en zelfs pantoffels.

Wij delen uit! 
De eerste 1500 klanten ontvangen bij besteding vanaf €149,95 een heerlijk flesje prosecco of rosé plus een keuze uit vier prachtige canvastassen ter waarde van €19,95.

Op de 2de verdieping vindt u ons prachtige restaurant ‘De Jongens van de Wit’, waar wij overheerlijke lunches serveren.
U kunt hier espresso, koffie of cappuccino bestellen op ambachtelijke wijze met een eigen Slow Roasted ‘De Jongens’ bonenblend. Mét altijd een lekker hapje op het schoteltje.

Naast het serveren van lunches, zullen zij u in de winkel ook geregeld verrassen met lekkere kleine hapjes of mag u proeven van onze verse smoothies.

In ons Caffè DW (begane grond) vindt u ook een collega van ons horecateam. Daar kunt u nog steeds de gratis koffie en thee die u gewend bent krijgen.
Maar ook kunt u hier genieten van heerlijke gebakjes en andere lekkernijen. Of bestel een frisdrankje of een overheerlijke smoothie.

Wij zijn trots op het resultaat en op iedereen die een steentje heeft bijgedragen!
Onze 110 toppers staan graag voor u klaar met dezelfde service en advies zoals u die van ons gewend bent!

Graag tot ziens in onze nieuwe winkel!