• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Verzilver uw DW’tjes bij uw aankopen!

Verzilver uw DW’TJES!

Door uw aankopen in de afgelopen periode heeft u DW’tjes gespaard.Deze week krijgt u de modecheque thuisgestuurd als u meer dan €10,- gespaard heeft. Dus houd uw brievenbus in de gaten!Deze cheque is vrij te besteden op zowel de dames- als de herenafdeling.Ook is de cheque online te besteden in de webshop! Gebruik de couponcode als kortingscode en verzilver uw DW’tjes online.

Vanaf €10,- of hoger versturen wij uw cheque. Zit u onder de €10,- dan gaan uw DW’tjes automatisch mee naar de volgende ronde.

Nog even op een rijtje hoe het werkt:
Vanaf € 10,- of hoger versturen wij uw cheque. Zit u onder dit bedrag, dan gaan uw DW’tjes automatisch mee naar de volgende ronde.
Wanneer ontvangt u uw cheque?
Heeft u meer dan € 10,- gespaard dan wordt de cheque uitgekeerd. Zit u onder dit bedrag, dan spaart u verder naar de volgende datum dat wij de cheques uitkeren. Wij keren de de cheques op de volgende data uit:

Even een rekenvoorbeeld: u koopt in april voor €319,95. Dit betekent 12 DW’tjes, oftewel met de eerst volgende uitgave op 1 mei ontvangt u een cheque t.w.v. € 12,-. Deze is vrij te besteden t/m 31 juli.

De cheques zijn altijd 3 maanden geldig na uitgifte en niet inwisselbaar voor contanten.De couponcode die op uw cheque vermeld staat kunt u online in onze webshop gebruiken als kortingscode!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok