• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

About Vanguard

About Vanguard

The ultimate ride

Ride in style

About Vanguard, Vanguard is een modern casual lifestyle kledingmerk met een hang naar vakmanschap en authenticiteit. Vanguard herenkleding onderscheidt zich door een stoere casual look te mixen met een tijdloze sophisticated stijl. De Vanguard man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail en hecht veel waarde aan comfort en kwaliteit.

Vanguard

Our designs

De “V” van Vanguard, de detailhandtekening van het merk, is geïnspireerd op de V-cilinders van iconische motoren zoals die van Moto Guzzi; een sterk merk waar Vanguard regelmatig mee samenwerkt. Vanguard herenkleding is geïnspireerd op ‘Distinguished Gentleman’s Wear’ en de denimcultuur in combinatie met de custom caféracer-wereld, waar vrijheid en vakmanschap van belang zijn.

Well dressed for every destination

Vanguard biedt een breed en veelzijdig assortiment producten aan die, op basis van pasvorm, kwaliteit en comfort, gemakkelijk te combineren zijn. Stoer, maar altijd stijlvol.

Benieuwd welke Vanguard items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Vanguard aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier alles over het merk Vanguard!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok