• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Trouwpakken: 5 Handige trouw-tips

Trouwen doe je niet elke dag. Naast de keuze uit mooie trouwpakken, hebben wij ook 5 handige trouw-tips voor je. Lees verder en ontdek hoe jij jouw grote dag onvergetelijk kunt maken!

1. Begin op tijd met oriënteren en bezoek meerdere winkels.

Er komt best wat kijken bij de organisatie van je trouwdag, daarom adviseren wij om ruim 3 maanden van tevoren goed te oriënteren. Bezoek ook meerdere winkels en bedenk goed wat je zoekt. Mocht er wat besteld of vermaakt worden, dan ben je in ieder geval ruim op tijd.

2. Kies voor een 3-delig kostuum en laat zien dat jij de bruidegom bent.

Veel van de gasten op de bruiloft dragen een 2-delig kostuum. Als bruidegom wil je er natuurlijk uitspringen. Helemaal als de jasjes eind van de avond uitgaan, ben jij de enige die nog een mooi gilet aan heeft.

3. Zorg dat je een stukje stof van de jurk mee hebt tijdens het uitzoeken van jouw trouwkostuum.

Het is natuurlijk leuk als jij en je toekomstige vrouw goed matchen qua kleding op jullie trouwdag. Daarom adviseren wij altijd om een stukje stof van de jurk mee te nemen. Vaak neemt de familie het mee, zodat hetvoor jou een verrassing blijft wat de bruid zal dragen. Net zo leuk natuurlijk!

4. Loop alvast je trouwschoenen in.

Niks is vervelender dan blaren krijgen van het lopen op je nieuwe trouwschoenen. Wijadviseren daarom ook, om alvast 2 dagen je nieuwe schoenen in te lopen. Hiermee voorkom je een hoop irritatie tijdens jullie dag.

5. Koop een extra overhemd en T-shirt.

Je trouwdag is toch altijd een beetje spannend. Zal ze ‘JA’ zeggen, een fotoshoot, in en uit de auto, vaak mooi weer, het is best een drukke dag. Veel mannen transpireren daarom meer dan normaal. Hoe fris is het dan om na een drukke dag een extra schoon t-shirt en overhemd te kunnen dragen voor in de avond.

Nu u de 5 handige trouw-tips heeft, bent u wellicht nog opzoek naar een ruime keuze uit trouwpakken. Dat kan bij Dirk de Wit Mode! Lees hier meer over onze werkwijze.

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok