• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

TREND ALERT : Leopard print!

Fashion News 
TREND: Leopard print

Wat er dit seizoen absoluut niet mag ontbreken in jouw garderobe is de leopard print. Dit dierenprintje is een echte must voor het creëren van een on-trend look en lijkt eigenlijk ieder jaar wel weer terug te komen. We spotten deze trend dan ook vaak op straat en bij fashion bloggers. Genoeg reden dus om deze fantastische trend toe te voegen aan jouw kledingkast!

De panterprint oogt niet alleen enorm fashionable, maar is dankzij de kleuren ook gemakkelijk te combineren met iedere look. Hul jezelf in een leopard jurk of ga voor een chic dierenprint detail in je outfit. Wij laten je zien hoe je de panterprint op een stijlvolle manier rockt.

 

1. BLOUSE BIG CAT

Let’s go Leopard. Deze losse zomerblouse van Catwalk Junkie brengt meteen jouw wilde kant naar voren. Dit item combineert de klassieke blauwe strepen met een handgetekende dierenprint. Combineer met een mooie jeans of juist met een broek met dierenprint, en creëer jouw eigen look!

2. JACKET LEOPARD LOVE
Spot on. Ben jij een echte waaghals? Dan is deze Leopard Love Blazer een musthave voor jou! Dit item van Catwalk Junkie combineert twee trends in één; de oversized blazer en de leopard print. Combineer dit item met een kort spijkerbroekje of juist met een lang model, en stijl hem af met stoere boots.

3. BLOUSE LEOPARD LOVE
Take a walk on the wild side. Deze blouse met een relaxed fit heeft een all-over panterprint en rode contrast pipings die de blouse nét die unieke touch geven. Dit item van Catwalk Junkie is niet alleen een waar trend item, maar ook nog eens een absolute eye-catcher!

4. SWEATER EASY TIGER & VELVET LEGGING LEOPARD LOVE
Eye of the tiger. Deze twee fantastische items zijn zowel los als samen gemakkelijk te combineren. De velvet legging met dierenprint is gemaakt van een elastische stof en samen met de sweater dus heerlijk comfy.

5. LEOPARD HEADBAND AND BELT
Dol op de panterprint, maar vind je een hele outfit met dit printje wat te heftig? No worries, ook voor jou hebben we de perfecte look uitgezocht!
Je kunt de panterprint subtiel verwerken in je outfit met een riempje of haarband.

Een andere trend die we dit voorjaar veel gaan zien? De botanische print!