• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Summum: Quinty by Summum-collectie

Quinty by Summum-collectie

De tweede akte van een succesverhaal: een nieuwe Quinty by Summum-collectie, met zes upbeat items plus twee accessoires voor een zomer vol schwung. Een sneakpeek van de collectie, ontworpen in samenwerking met Quinty Trustfull. Que bella!

Summum by Quinty

Na het doorslaand succes van de eerste Quinty by Summum-collectie van vorige zomer, was een vervolg een logische keuze. Zowel friend of the brand Quinty Trustfull – voor wie haar niet kent: voormalig model en Pink Ribbon-ambassadeur Quinty presenteerde jarenlang het tv-magazine Koffietijd – als Summum hadden zin in een nieuwe samenwerking.

Swirlprint combo

‘De driekwart palazzo met swirlprint is heerlijk voor overdag en ‘s avonds. De broek is van een mooie compacte katoen, dus het laat geen dingen zien die je niet wil zien. Draag het met een wit T-shirt of met de top in dezelfde print, dan is het meer een pak’.

Summum by Quinty

Tas met print

‘Eigenlijk heb je met deze lekkere grote tas twee tassen, door de verschillende prints aan beide kanten van de tas. Een lekkere shopper met mooie stevige banden, voor naar het strand of mee in het vliegtuig.’

Asymmetrische jurk

‘Ik ben een fladderaar, ik hou erg van dit soort fladderjurken. De stof valt mooi zwaar – het is echt kwaliteit. Je kunt ‘m zo naar een trouwerij aan met een paar hakken.’

Summum by Quinty

La Storia Di Quinty

De nieuwe Quinty by Summum-collectie is flirty en fun, vrouwelijk en tegelijkertijd prettig nonchalant. Sprezzatura, zoals de Italianen dat noemen. Een beetje van Summum en een boel Quinty, zeggen wij. Een ideale minicollectie voor la dolce vita.

Summum by Quinty

Benieuwd welke Summum items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Summum aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over Summum!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok