• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Summum, Amsterdams met internationale allure!

Wie is Summum?

Het Amsterdamse modelabel Summum in 1998 opgericht door Jos en Jorien Wijker is een nuchter Nederlands merk met internationale allure.
Het kledingmerk voert sinds dag één een eigenzinnige koers, met goed zittende kleding van kwalitatief hoogwaardige stoffen voor elk moment van de dag, waarmee elke vrouw haar persoonlijkheid kan laten zien. Trendgevoelig, maar mét tijdloze klassiekers, plus een trefzekere pasvorm voor Hollandse billen.
Alle kleding wordt met liefde, overtuiging en een feilloos oog voor detail in huis ontworpen.
Het styling team werkt vanuit een helder idee waar de vrouw van nu – waarbij Team Summum als een mooie dwarsdoorsnede fungeert – behoefte aan heeft.
Wat willen we écht dragen, wat zit lekker, waarin voelen we ons onszelf?

 

Is Summum voor jou?

Team Summum ís de Summum-vrouw. En zij weten dus als geen ander hoe veelzijdig de vrouw is. Het doel is dan ook dat je met Summum alle verschillende facetten van je persoonlijkheid tot uiting kunt brengen in je stijl. Kracht én kwetsbaarheid. Vrouwelijkheid én lef. Zakelijke mentaliteit én gevoelige spontaniteit.
Het merk snapt dat je de ene dag zin hebt in sexy, de andere in nonchalant. En dat je je, wat je ook aantrekt, graag comfortabel wilt voelen in de dingen die je draagt. Gewoon, omdat jij jezelf bent.
Positief, upbeat, vrouwelijk, eigenwijs en een tikje stoer.

 

Wat maakt hun anders?

Summum houdt van kwaliteit, uitzonderlijke fits en een persoonlijke aanpak.
Daarom houden ze het ontwerpproces van A tot Z zelf in de hand – van het maken van signature prints voor op de stoffen tot het tekenen van de patronen en het uitzoeken van de materialen. Dat doen ze met een betrokken team – of liefdevol: de Summum-familie. Ondanks dat het merk inmiddels in achttien landen verkocht wordt, doen ze nog steeds alles in huis (op de productie na) en houden ze vast aan de persoonlijke, eigenwijze stijl waar zij groot mee geworden zijn. De leidraad daarin? Ze maken niks dat ze niet zélf zouden dragen. Goede contacten met de makers en leveranciers zijn eveneens essentieel. Het merk zet altijd in op langetermijnrelaties om zo een zekere kwaliteit te kunnen waarborgen.
Niet alleen wat de kleding betreft, maar ook als het gaat om duurzaamheid en nette arbeidsomstandigheden.

 

Benieuwd welke Summum items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel.

Volg ons op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok