• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Expanding Horizons by Summum: Wandering Adventures

Expanding Horizons: Wandering Adventures

Aan de koude winterdagen komt langzamerhand weer een eind, terwijl de krokussen weer beginnen te floreren en de vogels beginnen te zingen. Het perfecte moment om op avontuur te gaan en jezelf te ontdekken. Je zin en enthousiasme voor de dingen die je doet opnieuw aanwakkeren. Laat je inspireren door de Summum spring 2023 collectie, die in het teken staat van zelfontplooiing en je grenzen verleggen.

Expanding Horizons

Van picknicken tot wandelen in de weide en het ontdekken van eigen land. Voor elke activiteit is bij Summum een passende stijl te vinden. Hun lange jurken zijn ideaal voor een picknick in het voorjaar. Ga jij ook voor expanding horizons?

Wandering off to Morocco

De start van het lente seizoen is de ideale tijd om erop uit te gaan, andere horizonten te verkennen in verre oorden waar nieuwe geuren, kleuren en smaken je verwelkomen. De favoriete bestemming van Summum is het prachtige Marokko, een weergaloos mooi land dat bekend staat om zijn keuken, kleurrijke klederdracht en de magische Sahara. Summum was wandering off to Morocco – een bijzondere plek die ze je graag showen in hun shoot. De zachtgele- en amandelkleuren in combinatie met uitgesproken prints zijn onze inspiratie voor de unieke collectie: ‘Rustic Sunset’.

Summum

Benieuwd welke Summum items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Summum aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over Summum!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok