Studio Anneloes: The Elegant Issue

Studio Anneloes: The Elegant Issue

Een elegante vrouw heeft geen introductie nodig. Wanneer ze een ruimte in loopt, weet je dat ze er is. Vanwege haar houding en haar verfijnde stijl. Ontdek nu het thema: The Elegant Issue.

Charme en schoonheid is wat je ziet, maar elegantie komt van binnenuit. Het is een attitude die voortkomt uit zelfkennis en vertrouwen. Je outfit kan jou een empowered en elegant gevoel geven. En als je het voelt, straal je het uit. Een goede pasvorm en mooie materialen zijn essentieel. Met deze ingrediënten zie je er gegarandeerd uit om door een ringetje te halen.

Casual & Glam

The Elegant Issue heeft alle elementen om jou te laten stralen. Diepgroen speelt de hoofdrol en je zult zien dat deze tint eindeloos gecombineerd kan worden. Onder andere met night blue en met magenta. Deze tinten hebben we al eerder in de collecties gehad, waardoor je ze dus gemakkelijk kunt mixen en matchen. 

De items zijn feestelijk en kunnen ook casual gecombineerd worden met een warme trui. Er komen heel veel gebreide items in de collectie terug die jou warm gaan houden deze winter. Wat je kunt verwachten? Een elegante panterprint, glamour, gebreide accessoires en tijdloze, zwarte items die je écht altijd en overal aan kunt.

Studio Anneloes: The Elegant Issue

Studio Anneloes: The Elegant Issue

Studio Anneloes: The Elegant Issue

Benieuwd welke Studio Anneloes items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Studio Anneloes aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok