• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Colour Blocking, dé trend van het moment met Studio Anneloes

Dé trend van het moment: Colour Blocking

Colour blocking outfits gaan we deze lente en zomer veel zien in het straatbeeld. Benieuwd hoe jij met deze trend ook gemakkelijk een goede look samenstelt?

Er zijn geen regels in colour blocking. Dat maakt het voor sommigen makkelijk en voor anderen moeilijk om een goede look samen te stellen. Het idee achter deze trend is om een gebalanceerde look te creëren met opvallende kleuren. Een colour blocking outfit bestaat uit effen items, maar je kunt natuurlijk een print in jouw look verwerken. Vooral statement kleuren en pasteltinten worden veel gebruikt voor colour blocking looks.

Colour Blocking tips

Elke kleurencombinatie mag anno 2023. Groen met paars, helderblauw met roze, emerald met diepblauw. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Lees hieronder de tips van beginner tot gevorderde.

1. Één kleur, twee tinten

Vind je deze trend nog spannend? Combineer dan twee tinten van dezelfde kleur met elkaar. Bijvoorbeeld shirt blue en sky blue. De twee blauwtinten vormen samen een mooie match en zijn niet enorm gewaagd.

2. Outfit & accessoires

Accessoires en sieraden kunnen je ook helpen een goede colour blocking outfit samen te stellen. Maak jouw jumpsuit look af met kleurrijke statement oorbellen of een tas in een contrasterende tint.

3. Zomerse tops & shorts

De ingrediënten voor een zonnige look: een top en short in statement kleuren. Zo simpel kan het zijn.

4. Broekpak met top

Binnen de colourblockingtrend is deze combinatie een klassieker en het is ook nog eens makkelijk. Combineer een pak in een statement kleur met een top, shirt of blouse in een andere opvallende tint. Succes verzekerd!

[shoplinks ids=”479574,479587,521816,521829,473841,473855″]

5. Drie is niet teveel

Ben jij een professional in het vinden van mooie kleurencombinaties? Ga dan een stap verder en combineer minstens drie verschillende tinten met elkaar. De Daphne skirt is een goed uitgangspunt.

Benieuwd welke Studio Anneloes items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Studio Anneloes aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over Studio Anneloes!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok