• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Shop ook online bij Dirk de Wit mode!

Het Corona virus houdt mensen meer thuis en is voor sommige een reden om in deze tijd niet meer onze winkel te bezoeken. Graag staan wij ook voor deze mensen klaar door middel van ons online aanbod via de webshop. Shop ook online uw favoriete items. U bestelt, wij pakken uw kleding items in en verzenden het. Zo kunt u snel en gemakkelijk vanuit huis bij ons winkelen!

De komende periode zullen wij ons online aanbod dagelijks vergroten zodat u altijd de nieuwste collectie kunt winkelen. Ook kunt u via Instagram aangeven welk item wij voor u kunnen opsturen of apart moeten hangen zodat u deze op een rustig moment kunt ophalen. Niet alleen nu, maar het hele jaar door kunt u 24/7 thuis op uw telefoon of computer damesmode en herenmode online shoppen!

Wilt u liever de gehele collectie zien, de artikelen voelen, passen en persoonlijke aandacht van onze enthousiaste medewerkers en lekker kunnen combineren? Kom dan gezellig naar onze winkel in Bovenkarspel. 2000 m2 aan sensationele modecollecties met meer dan 150 topmerken. Momenteel volgen wij de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot afstand houden en extra hygiëne maatregelen. Lees hier meer over deze maatregelen of volg ons op Facebook of Instagram (@dirkdewitmode) voor de meest recente updates.

Zie ook onze 4 creatieve manieren om te shoppen of shop online!

*Kostuums en trouwpakken uitgezonderd.

If you can’t stop thinking about it… buy it!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok