• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Seasonal Essentials by Studio Anneloes

Goede basics vormen de basis van iedere garderobe. De seasonal essentials zijn fijne basics die niet in jouw voorjaars- en zomer garderobe mogen ontbreken. Ontdek de Seasonal Essentials by Studio Anneloes!

Essentials voor de lente en zomer

Het ideale T-shirt, een mouwloze jumpsuit en een stijlvolle korte broek. Onmisbare voorjaars- en zomer items. Ze zijn comfortabel om te dragen, hebben neutrale tinten, zijn tijdloos en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden. Niet alleen dit seizoen, maar ook de komende jaren. Zowel het design als de stofkwaliteit gaan namelijk heel lang mee. De Seasonal Essentials komen in neutrale kleuren, zoals wit, donkerblauw, kit en zwart. Kleuren die terugkomen in de andere collecties van Studio Anneloes.

Luchtige travelstof

Voor de Seasonal Essentials maakt Studio Anneloes veel gebruik van luchtige en soepele materialen. Hun Light en Medium Travelstof hebben alle eigenschappen die de stof zo aantrekkelijk maken. Deze materialen zijn rekbaar en luchtig en zijn makkelijk in onderhoud. De stof droogt snel en hoeft niet gestreken te worden, want het is kreukvrij. Daarnaast heeft het een ademende werking.

De seasonal essentials van voorjaar/zomer 2024

Broeken

Luchtige en comfortabele broeken zijn onmisbare voorjaars- en zomer items. Van broeken op enkellengte tot zomerse shorts, de Seasonal Essentials collectie bevat een fijne selectie aan basics die je gemakkelijk met jouw andere lente- en zomerkleding kunt combineren. Zo bevat de collectie dit jaar twee korte broeken, de Rome short en de City bermuda. Welke short het best voor jou geschikt is, hangt af van je persoonlijke stijl. De Rome short, met haar luchtige Medium Travelstof en korte ontwerp, is perfect voor warme vakantiedagen, terwijl de City bermuda een wat chiquer alternatief biedt.

Summer knitwear

Ook knitwear speelt een rol in de Seasonal Essentials collectie. De Luna pullover is een geliefd item in de vaste Essentials collectie. Speciaal voor de voorjaars- en zomermaanden hebben ze dit t-shirt daarom met korte mouwen uitgebracht. De Luna pullover is gemaakt van dezelfde comfortabele Travelknit en heeft een korte mouw die tot net boven de elleboog valt.

Shirts & tops

Fijne shirts en tops zijn essentieel in iedere lente- en zomergarderobe. Daarom vind je in de Seasonal Essentials collectie het Vicky shirt en de Nova top. Het Vicky shirt is met haar bloezende stof ideaal voor wie graag iets verhullends draagt en is dankzij de Light Travelstof perfect voor warme temperaturen. De Nova top ken je misschien al uit de vaste Essentials collectie. De top is gemaakt van Medium Travelstof, heeft een lage ronde hals en een hoog gesloten rug. Een fijne basic die je eindeloos kunt combineren.

Jurken & Jumpsuits

Jurken en jumpsuits mogen natuurlijk niet aan je zomergarderobe ontbreken. Met deze items creëer je in een handomdraai een zomerse look en zijn onmisbaar tijdens een vakantie of stedentrip. De Simplicity dress is de perfecte jurk voor een zomerse vakantie avond. Dankzij de Medium Travelstof is de jurk kreukvrij, wat ‘m ideaal maakt om mee te nemen in de koffer. De Angel jumpsuit is dankzij de ademende Medium Travelstof een heerlijk item voor in het voorjaar en de zomer.

Op zoek naar nog meer inspiratie? We hebben een groot Studio Anneloes aanbod online en in de winkel. Ontdek ook onze andere merken en laat je inspireren in de winkel!