• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Rehab Footwear x Nicolette van Dam en Bas Smit

De nieuwe collectie van Rehab Footwear in samenwerking met Nicolette van Dam en Bas Smit is uit! Dit jaar heeft het stel 4 paar gave sneakers voor zowel mannen als vrouwen ontworpen. Dirk de Wit Mode biedt 6 modellen aan uit de collectie. Benieuwd naar de collectie? Lees dan snel verder!

Rehab heeft er dit jaar voor gekozen dat ook retailers de sneakers kunnen aanbieden, waardoor men de lokale winkels kan steunen in deze lastige tijd. Dirk de Wit Mode biedt 3 dames modellen en 3 heren modellen aan uit de collectie. Per verkocht paar sneakers gaat €15,- naar drie grote kinderziekenhuizen in Nederland: het Sophia Kinderziekenhuis, het Emma Kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum. Kortom: het kopen van Rehab schoenen kopen doe je met een goed doel!

Rehab Footwear x Nicolette van Dam

De dames schoenencollectie van Nicolette bestaat voornamelijk uit witte sneakers met kleurrijke details, die allen limited zijn. De sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uiteraard met de perfecte pasvorm die je van REHAB gewend bent. Nicolette zegt het volgende over de sneakers:

Nicolette van Dam voor Rehab Sneakers wit-groen

WIT X GROEN Sneaker

Een witte sneaker met groen snake details. Deze schoen is onmisbaar bij een stoere outfit, door de heerlijke knalkleur. Met deze sneaker ben je helemaal summerproof!

Nicolette van Dam voor Rehab Sneakers wit-goud

WIT X GOUD Sneaker

Een waanzinnige witte sneaker met gouden lizard details. Volgens Nicolette is het een schoen dit seizoen het straatbeeld gaat bepalen. De speciale gouden leerprint maakt hem erg cool en geeft hem net dat beetje extra’s.

Nicolette van Dam voor Rehab Sneakers funky

FUNKY Sneaker

Deze sneaker is een echte eyecatcher waarin de gehele collectie aan leerkleuren samenkomen. Nicolette is erg trots op deze funky sneaker: het past namelijk helemaal in de trend van dit seizoen. De toffe zool is een grappige gimmick geworden.

Rehab Footwear x Bas Smit

Ook de heren schoenencollectie van Bas voor komende zomer is ontzettend tof! Bas heeft er voor gekozen om 3 (waarvan wij er 2 aanbieden) witte modellen neer te zetten met gave details en 1 coole runner die niet mag ontbreken in je schoenenkast dit seizoen.

Bas Smit voor Rehab Sneakers wit-groen

WIT X ARMY Sneakers

Deze super gave witte sneakers hebben army details. De compleet nieuw ontwikkelde zool maakt de schoen ontzettend comfortabel. Bas is groot fan van Army prints, vandaar de keuze voor dit coole design. Zoals hij zelf zegt “Een echte klapper!”

WIT X BLAUW Sneakers

Deze coole witte sneakers hebben blauwe lizard print als details. Ondanks dat het een opvallende sneaker is, is de schoen alsnog makkelijk te combineren en zeer stijlvol. Zoals Bas zelf zegt, is wit met blauw altijd goed: het past bij zowel een blauwe jeans als een cool pak.

RUNNER Sneakers

De Runner sneaker is een heel nieuw model binnen de collectie van Bas. Deze sneaker is het pareltje van de collectie van Bas: hij is trots op deze sneaker. Stoer, fashionable en het grijs is goed te combineren met veel andere kleuren.

Benieuwd naar de nieuwe collectie van Rehab Footwear in samenwerking met Nicolette van Dam en Bas Smit? Bekijk en shop de collectie nu bij ons in de winkel!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok